Uw adviseur in arbeid, vitaliteit en gezondheid

HumanCapitalCare LogoHoe vitaal en gezond zijn uw werknemers? En wat betekent dat voor uw bedrijf? Vergrijzing van het personeelsbestand, maar ook schaarste, maken het duurzaam inzetbaar houden van uw werknemers steeds belangrijker. Gezondheidsproblemen voorkomen, of in een vroeg stadium aanpakken, vormt de leidraad in ons werk.

HumanCapitalCare is een innovatieve dienstverlener op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Samen met u zorgen we voor competente, gemotiveerde en gezonde werknemers. Want energieke medewerkers zijn de voorwaarde voor een gezonde en vitale organisatie. We houden u een spiegel voor, scherpen zaken aan. Maar bovenal: we geven richting en ondersteunen u waar nodig. Persoonlijk. Met plezier, visie, deskundigheid en een geavanceerd IT-systeem. Om zo samen met u te zorgen voor productieve en duurzaam inzetbare werknemers.

COVID-19

Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te dammen, passen wij onze dienstverlening aan op de geldende richtlijnen. Dat betekent dat we onze dienstverlening beperkt fysiek uitvoeren en dat we werken met een registratieplicht.
Op onze speciale informatiepagina COVID-19 en werk vindt u veel informatie. Onder andere antwoord op veelgestelde vragen, dienstverlening gerelateerd aan COVID-19, een checklist hoe u uw organisatie inricht op basis van de ‘anderhalvemetersamenleving’.

 

Referenties

 

HumanCapitalCare

HumanCapitalCare
voor werknemer

Hoe vitaal ben je en in welke branche werk je? Weet je hoe je het beste kunt omgaan met fysieke belasting, werkdruk of veranderingen? We bieden je dienstverlening op maat waarmee je zelf kunt werken aan je duurzame inzetbaarheid. Voor nu en de toekomst.

informatie aanvragen

HumanCapitalCare
voor werkgever

Waar staat uw organisatie op het gebied van arbeid en gezondheid? Wat gaat er al goed? Afhankelijk van uw vraag kijken we samen voor welke uitdagingen uw organisatie staat om gezondheidsmanagement integraal uit te voeren. En zo uw werknemers zinvol en langer inzetbaar te houden.

informatie aanvragen

Vitaliteit en gezondheid in verschillende branches

HumanCapitalCare levert maatwerk in duurzame inzetbaarheid

Iedere organisatie heeft andere uitdagingen en actuele thema’s op het gebied van arbeid en gezondheid. Vaak ook afhankelijk van de branche waarin u opereert. HumanCapitalCare weet dat en biedt organisaties in diverse branches passende dienstverlening.