'Betekent meer' in de praktijk

HumanCapitalCare betekent meer voor werkgevers. Zodat zij meer betekenen voor hun medewerkers en zij op hun beurt weer voor de organisatie. Dat is de cirkel; onze overtuiging. HumanCapitalCare betekent meer.

Hoe dat er in de praktijk eruit ziet en wordt ervaren, laten we graag vertellen door een greep uit de werkgevers en medewerkers met wie we samenwerken.

Quote Unilever NL - kleur

 

Unilever

Iedere dag gebruiken maar liefst 2,5 miljard mensen een Unilever-product. Wereldwijd zetten 160 duizend medewerkers zich hier elke dag voor in. Om de 2.500 Nederlandse werknemers te ondersteunen in gezond, gemotiveerd en competent werken, ging Unilever vier jaar geleden samenwerken met HumanCapitalCare.

Lees het klantverhaal

Quote Rexroth NL - kleur

 

Bosch Rexroth

Bosch Rexroth is een technisch bedrijf met een aanzienlijk machinepark en focus op digitalisering. Ze wil een moderne werkgever zijn en medewerkers zijn nog altijd het belangrijkste kapitaal. Daarom werkt Bosch Rexroth sinds 2017 samen met HumanCapitalCare om hen gezond, gemotiveerd en competent te houden.

Lees het klantverhaal

Quote NLR NL - kleur

 

NLR

Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR) wil dé plek zijn voor medewerkers met een passie voor techniek. Door de hypermoderne faciliteiten en vooral ook door hen te stimuleren zich persoonlijk te ontplooien en hun talenten te benutten. HumanCapitalCare draagt al twaalf jaar bij aan deze ambitie van NLR.

Lees het klantverhaal

Quote Puck&Co NL - kleur

 

Puck & Co

Binnen de kinderopvang is inzetbaarheid van groot belang. Een vertrouwde pedagogisch medewerker biedt een kind op de kinderopvang sociaal-emotionele veiligheid. Ook voor ouders is het fijn om een vast aanspreekpunt te hebben. Kindercentra Puck&Co zet zich, samen met HumanCapitalCare, in voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Lees het klantverhaal

Quote ANWB NL - kleur

 

ANWB

We kunnen wel stellen dat de ANWB een van de bekendste merken van Nederland is. Want wie is er nu niet eens met de Wegenwacht of de Alarmcentrale in aanraking gekomen? De ruim 4.000 medewerkers zorgen er dagelijks voor dat iedereen zorgeloos en met plezier op weg kan. De ANWB doet er als werkgever op zijn beurt alles aan om te zorgen dat deze werknemers gezond, gemotiveerd en competent blijven.

Lees het klantverhaal

Obvion quote patricia

 

Obvion

Hypotheekspecialist Obvion is een 100%-dochteronderneming van Rabobank. Jarenlang was het dan ook niet meer dan logisch dat het Heerlense Obvion gebruikmaakte van de arbodienst van zijn moederbedrijf. En toch ging Obvion op zoek naar een andere partij. Een partij die de relatie aangaat, die wil samenwerken en hen écht wil leren kennen.

Lees het klantverhaal

contacts
Ook samen met ons meer betekenen?
Aarzel niet en neem contact met ons op