Hoe wij werken_Header.jpg

Het geheel is meer dan de som der delen. Dat betekent meer.

Hoe wij werken

Invulling geven aan goed werkgeverschap vraagt om een brede blik. We werken daarom vanuit een integrale aanpak. Het geheel is meer dan de som der delen, dat is zoals wij het zien én laten zien.

In onze aanpak kijken we naar al deze ‘delen’: een goede werkomgeving, loopbaanontwikkeling, fysieke en mentale inzetbaarheid,  motiverend leiderschap en naar verzuim. Dat doen we aan de hand van een onderbouwde en bewezen methodiek en op basis van een structurele, langdurige samenwerking.

HumanCapitalCare B.V. is gecertificeerd conform ISO 9001, Certificatieschema Arbodiensten, ISO 27001 en NEN 7510.

We brengen organisaties, werkgevers en medewerkers in beweging. Letterlijk en figuurlijk. We nemen niet over, juist omdat wij geloven in eigen regie. Dat betekent meer.

 

 

Vernieuwend en vernieuwd

Hoe wij werken_touwspring_small

Onze werkwijze is vernieuwend  en vernieuwd. Al snel na de oprichting verlegden wij onze focus van verzuimbegeleiding en het voorkomen van verzuim naar aandacht voor het grote geheel. Wil je duurzaam resultaat? Medewerkers die het beste uit zichzelf halen? Dan is die integrale aanpak cruciaal. Daarin staan onze mensen centraal,  omarmen we technologie en geloven we in de kracht van data. Op basis van ervaring, kennis en data zijn wij adviseur, sparringpartner én uitvoerder. Om samen invulling te geven aan goed werkgeverschap.

Voor, door en met elkaar

Zie ons als een oplossingsgerichte gids in de ambities en doelstellingen van de werkgever én medewerker.  In onze aanpak staat het principe ‘voor-door-en met elkaar’ centraal. Samenwerking en partnership zijn de basis. Dat betekent meer.

contacts
Benieuwd naar onze aanpak voor jullie organisatie?
Neem contact met ons op.