Historie zonder quote_horeca_header.jpg

Samen het beste uit mensen halen. Dat betekent meer.

Samen werken aan goed werkgeverschap

HumanCapitalCare startte in 2001 als arbodienstverlener en is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot brede dienstverlener en strategisch partner voor werkend Nederland. Staan medewerkers bij jullie organisatie op de eerste plaats? Dan zijn wij er voor jullie. We delen dan namelijk dezelfde overtuiging: dat als het goed gaat met de medewerkers, het goed gaat met de organisatie. Daarom geven we samen invulling aan goed werkgeverschap dat past bij jullie organisatie en mogelijk maakt dat jullie medewerkers het beste uit zichzelf halen. Dat betekent meer.

Hoe wij werkenOnze historie

Het beste uit medewerkers halen met goed werkgeverschap als basis. Dat betekent meer.

Hoe we meer betekenen

Samen met circa 1.200 werkgevers en voor ruim 325.000 medewerkers werken we aan een veilige en prettige werkomgeving, motiverend en inspirerend leiderschap, inzetbaarheid, loopbaanontwikkeling en begeleiding bij verzuim. Dat doen we met 600 collega's - van bedrijfsarts tot data-analist, van arbo-adviseur tot casemanager - vanuit regiokantoren door heel Nederland.

Onze dienstverlening is net zo uiteenlopend als onze aanpak. We zijn adviseur, sparringpartner én uitvoerder. we geven inzicht, bieden oplossingen, toetsen volgens wet- en regelgeving en voeren uit. Daarbij staan de ambitie en cultuur van onze klanten centraal. Die is uniek en onze aanpak dus ook.

Wij zijn  er voor werkend Nederland. Op het moment met de juiste professionals en acties. Dat betekent meer.

Hoe wij werken

Over ons_lunchwandelen_small

Werken bij HumanCapitalCare

HumanCapitalCare doet er alles aan om een bedrijf te zijn waar je bij wilt horen. Door zelf goed werkgeverschap na te streven en onze collega's het beste uit zichzelf te laten halen. Practice what you preach. Dat betekent meer.

Bij ons werken

HumanCapitalCare is onderdeel van HumanTotalCare. Samen met ArboNed, Mensely, Focus en Expertisecentrum Onregelmatig Werken dragen we bij aan gezond, gemotiveerd en competent werkend Nederland.

contacts
Verschil maken met goed werkgeverschap?
Wij gaan graag in gesprek.