Motiverend leiderschap_horeca_header.jpg

Leidinggevenden versterken. Dat betekent meer.

Leiderschap: cruciaal voor organisatiesucces

Als organisatie wil je goed voor je mensen zorgen. Leidinggevenden hebben hierin, met hun visie, aansturing en ondersteuning van medewerkers, een sleutelrol. Maar hoe versterk je leidinggevenden in die sleutelrol? In het realiseren van hun doelen en het motiveren en inspireren van medewerkers en teams. HumanCapitalCare adviseert organisaties op het gebied van werk en gezondheid en begeleidt leidinggevenden bij motiverend leiderschap.

Sleutelrol voor iedere leidinggevende

Cijfers op een rij

25procentbeterleiderschap2.jpg

25% beter

Medewerkers die hun baas een goede leidinggevende vinden, presteren tot 25% beter.
50%vitalerleiderschap2.jpg

50% vitaler

Gerichte feedback van een leidinggevende en meedenken over juiste werk-privé balans kan vitaliteit medewerker met wel 50% verbeteren.
30%topleidersleiderschap2.png

30% topleiders

Bijna 70% zegt weleens ondersteuning te missen van de leidinggevende.
organisatiesuccesleiderschap2.jpg

Organisatiesucces

Vitale medewerkers en vitale leiders versterken organisatiesucces. Gelukkige medewerkers zetten hun competenties 61% meer in.

Cijfers uit 2020

Webinar

Van werkstress naar mentale veerkracht.

Leiderschap versterken?

Het programma Leiderschap geeft inzicht in het eigen gedrag van leidinggevenden en het effect hiervan op het team en de medewerkers. En het maakt de verbinding tussen de doelstellingen van jullie organisatie en de ambities van jullie medewerkers. Zo versterkt de leidinggevende de eigen rol, waarmee ook de medewerkers én de organisatie worden versterkt.

Het programma wordt op maat voor jullie organisatie samengesteld. Daardoor zijn de opgedane kennis en vaardigheden direct toepasbaar.

Meer weten? Neem contact met ons op.

 

Vlogs

contacts
Werk maken van leiderschap?
Wij staan klaar.