Activerende verzuimbegeleiding_header.jpg

Vanaf dag één klaarstaan. Dat betekent meer.

Samen werken aan activerende verzuimbegeleiding

Bij activerende verzuimbegeleiding staat de vraag ‘wat is nodig om de medewerker te helpen’ vanaf dag 1 centraal. We wachten niet tot er zes weken voorbij zijn en de Wet verbetering poortwachter (Wvp) ons ‘vertelt’ in actie te komen. Onze professionals staan meteen klaar. Niet alleen onze bedrijfsartsen. Ook verpleegkundigen, psychologen, coaches en andere deskundigen. Samen kijken zij naar wat wel kan en wat nodig is voor duurzaam herstel.

Activerende verzuimbegeleiding_visual.jpg

Data geeft inzicht

Onze datagedreven aanpak geeft inzicht in het verzuim. Met cijfers en analyses wijzen we de weg naar een lager verzuimpercentage. Door patronen in verzuim aan te pakken met preventieve acties. Altijd kijkend naar wat voor jullie organisatie het beste werkt en wat bij de ambities past.

Zoals we integraal kijken naar hoe je medewerkers gezond, gemotiveerd en competent houdt, zo breed kijken we ook naar de oorzaken van verzuim. Van een medische oorzaak tot een moeilijke thuissituatie, van werklast tot stress. Dat betekent meer.

Kans op verzuim verlagen

Al jaren werken we met en voor ambitieuze organisaties om werkend Nederland gezond, gemotiveerd en competent aan het te werk houden. Dat doen we met onze integrale aanpak waarin aandacht en actie is voor de beste werkomgeving, inzetbare medewerkers, motiverend leiderschap en aandacht voor loopbaanontwikkeling. Zo vergroten we de inzetbaarheid van medewerkers en verkleinen de kans op verzuim. En Is er toch sprake van verzuim dan zijn we er dus met de beste verzuimbegeleiding.

Activerende verzuimbegeleiding_laptop_small.jpg
contacts
Ook meteen in actie voor uitgevallen medewerkers?
Neem contact met ons op.