Inzetbare medewerkers_header

De kracht van veerkracht. Dat betekent meer.

Veerkrachtig, nu & straks  


Flexibele en stressbestendige medewerkers

Veerkrachtige medewerkers zijn flexibel, gaan goed om met stress en tegenslag en passen zich makkelijk aan, aan wat de omgeving of situatie vraagt. Ze staan stevig in hun schoenen. Hebben plezier in hun werk en zijn productief. En dat is voor hen persoonlijk én jullie organisatie enorm waardevol. Met de online training ‘Veerkrachtig, nu & straks’ kan iedere medewerker, op laagdrempelige maar effectieve manier werken aan zijn of haar veerkracht.

Veerkracht is het vermogen om te kunnen gaan met en te herstellen van stress en tegenslag. Veerkracht helpt om (sneller) in balans te komen en de blik op de toekomst te richten. En vanuit een positieve invalshoek situaties te bekijken en ermee om te gaan. Dat betekent meer.

Online programma ‘ Veerkrachtig, nu & straks’

Ieder mens beschikt over een bepaalde mate van veerkracht. De een kan dat echter wat meer vanzelfsprekend aanspreken en bij de ander kost dat meer moeite. Gelukkig is veerkracht net als een spier. Je kan het trainen. Dat doen we tijdens het online programma ‘Veerkrachtig, nu & straks’.
Deelnemers ontdekken hoe zij hun eigen veerkracht kunnen aanspreken en inzetten. En hoe zij daardoor beter om kunnen gaan met stress en hun effectiviteit zien toenemen.

Voor wie?

Voor organisaties die:

  • Medewerkers vanuit andere, positievere invalshoeken willen laten kijken naar situaties.
  • Investeren in hun mensen als voorwaarde zien voor de toekomst.
  • Een preventieve focus hebben in hun beleid op werk en gezondheid.

Voor medewerkers die:

  • Soms moeilijk met stressvolle situaties en tegenslagen om kunnen gaan en graag vanuit andere, positievere invalshoeken willen kijken en handelen.
  • Professionele begeleiding willen om anders met stressvolle situaties en tegenslagen om te gaan.
  • Durven te reflecteren op wie ze zelf zijn, waar ze voor staan en wat ze daar mee doen, ten behoeve van persoonlijke groei.

Hoe ziet het online programma eruit?

Het programma bestaat uit drie modules. Iedere module begint met een webcast, gevolgd door opdrachten uit het opdrachtenboek en een online live bijeenkomst met de trainingsgroep om de opdrachten, bevindingen en vragen te bespreken met elkaar en de trainer. Ook is er ruimte voor telefonische één-op-één coachingsgesprekken.

Je kunt een hele groep medewerkers aanmelden of medewerkers individueel aanmelden op een van de aangekondigde data. Dan stellen wij de groep samen. De groepsgrootte is minimaal vijf en maximaal acht personen.

Het programma is gebaseerd op het Strong Minds Work programma van HumanCapitalCare. Een intensief incompany programma om o.a. aan de veerkracht van medewerkers te werken.

Kosten

De kosten zijn 299,00 euro per persoon. Dit is inclusief:

  • Drie webcasts
  • Het opdrachtenboek
  • Drie live sessies van 1-1,5 uur
  • 60 minuten individuele begeleiding

Meer informatie?

Wil je meer weten over het online programma ‘Veerkrachtig,  nu & straks’ voor jullie medewerkers? Neem contact op met uw vertrouwde contactpersoon of uw adviseur. Wij praten graag verder over de kracht van veerkracht.