Speciaal voor millennials: gratis webinar op 22 januari

Over 7 jaar bestaat ongeveer 75% van uw medewerkers uit millennials: de mensen tussen 18 en 38 jaar. Zij vormen de groep met de meeste burn-outklachten, en deze trend blijft stijgen.

Op 22 januari 2019 organiseert HumanCapitalCare een gratis webinar voor millennial-medewerkers waarin zij handvatten en tips krijgen om weerbaarder te worden tegen werkstress.

Ben jij je grootste vijand of je beste vriend?
In dit webinar zie je de sterke kanten van de meeste millennials én de valkuilen die daarmee gepaard gaan. Aan de hand van inzichten en praktijkervaringen krijg je handvatten en tips hoe je van jouw grootste valkuilen je sterkste punten kunt maken en hierdoor weerbaarder wordt tegen werkstress. Aan bod komt onder andere:

  • Hoe zorg je voor een goede balans tussen werkstressoren en energiebronnen
  • Stress de baas, tips voor meer ontspanning
  • Wat zijn je kernkwaliteiten als millennial en hoe kun je deze zo optimaal mogelijk inzetten

Voor wie: ambitieuze werkende millennials (geboren tussen 1980-2000)
Wanneer: dinsdag 22 januari 2019 van 19.30 tot 20.00 uur

De experts
Merel van Lelyveld, adviseur arbeid & organisatie bij HumanCapitalCare
Merel van Lelyveld helpt en adviseert werkgevers bij het realiseren van een integraal gezondheidsbeleid en specifiek op het voorkomen van burn-out en stressklachten onder medewerkers. Haar ervaring ligt in vraagstukken op organisatieniveau op een breed vak van duurzame inzetbaarheid (onderzoeken, trainingen, advisering) met focus op het gedrag van medewerkers, de cultuur en de structuren in de organisatie.

Bregje Ramakers, adviseur/bedrijfsmaatschappelijk werker bij HumanCapitalCare
Bregje Ramakers ondersteunt, begeleidt en adviseert medewerkers wanneer zij problemen ervaren op het gebied van balans tussen werk/privé en stress of burn-out. Haar begeleiding is gericht op het bevorderen van herstel en vooral ook op het voorkomen van uitval. Bregje weet verschillende visies/methodes te combineren waardoor er klant- en oplossingsgericht gewerkt wordt. Daarnaast staan persoonlijke kwaliteiten en drijfveren centraal in de begeleiding.

Gaby Reijseger, adviseur arbeid & organisatie bij HumanCapitalCare (interviewer)
Gaby Reijseger helpt en adviseert werkgevers bij vraagstukken op het gebied van verzuim-, preventie-, en vitaliteitsmanagement. Vanuit haar wetenschappelijke achtergrond beschikt zij over veel kennis omtrent stress en bevlogenheid die zij goed weet te vertalen naar de praktijk.

Vragen stellen via live chat
Een webinar is een online uitzending waar u vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet aan kunt deelnemen. Tijdens het webinar kunt u vragen stellen aan onze experts via de live chat. Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door u nu aan te melden.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met ons. Voor meer achtergrondinformatie over millennials op de werkvloer: www.humancapitalcare.nl/millennials

terug naar overzicht