Contact_Header.jpg

Coaching helpt echt. Dat betekent meer.

Coaching voor leidinggevenden

Aan het roer na de corona crisis

Met het hybride werken hebben je leidinggevenden er een uitdaging bij. Want hoe houden zij hun medewerkers – deels op afstand – goed, gemotiveerd en gezond aan het werk, hoe spelen zij adequaat in op hun behoeften, hoe houden ze bedrijfsprocessen draaiende en kunnen ze (onnodig) verzuim voorkomen? En hoe houden zij zelf het hoofd koel? Kortom: hoe geven zij leiding (deels) op afstand? Een coach helpt!

Laagdrempelige, telefonische coaching voor uw leidinggevenden

In het telefonische coachgesprek gaan leidinggevenden in gesprek over lastige situaties waar zij ook na deze turbulente tijd tegenaan lopen. Samen met de coach van HumanCapitalCare zoekt je leidinggevende naar passende oplossingen. Hij of zij gaat vervolgens zelf aan de slag met de inzichten en acties. In het tweede gesprek wordt dit besproken en verder aangescherpt.

Onze coaches helpen bij vragen zoals:

  • Stresssignalering en het bespreekbaar maken van zorgen en uitdagingen van medewerkers.
  • Omgaan met (werk)druk.
  • Omgaan met thuiswerken en de nieuwe risico’s.
  • Verminderde bezetting.
  • In verbinding blijven met alle medewerkers.
  • Aandacht voor het team als geheel.

 Alvast wat handvatten en adviezen? Kijk de webcast

Om jullie leidinggevenden voorafgaand aan het coachgesprek al handvatten en informatie te bieden is er een webcast gemaakt over leidinggeven op afstand en leidinggevenden tijdens na deze coronacrisis. De video hieronder is opgenomen tijdens de coronacrisis.

Interesse?

Neem contact op met je vertrouwde contactpersoon of adviseur en bespreek de behoefte en mogelijkheden die bij jullie organisatie passen.