Gezond op reis met GGD Reisvaccinaties

Vaccinaties beschermen ons tegen infectieziektes. Kinderen worden gevaccineerd via het Rijksvaccinatieprogramma. Dit is echter niet voldoende als u op reis gaat of bijvoorbeeld vanwege uw werk risico’s loopt. Om te zorgen dat u met een gerust hart op reis kunt, privé of voor zaken, ging HumanCapitalCare een samenwerking aan met GGD Reisvaccinaties.

Via deze pagina kunt u opzoeken óf u voor het land van bestemming aanvullende vaccinaties nodig heeft; zien wat de vergoeding van uw zorgverzekering is én een kortingsbon voor uzelf en uw reisgenoten downloaden voor uw bezoek aan de GGD.

Nieuws van GGD Reisvaccinaties


Gaat u op reis? Download dan de gratis app ‘GGD reist mee’

Deze app van GGD Reisvaccinaties, geschikt voor Android en iOS, biedt handige reisinformatie.

download app ggdreistmee

Korting via HumanCapitalCare

Maak een afspraak voor uw reizigersvaccinatie en profiteer via HumanCapitalCare van de speciale korting met de kortingsbon. Omdat u bent aangesloten bij HumanCapitalCare krijgt u 10% korting op het vaccinatieconsult en 10% korting op reisartikelen van de GGD. Deze korting geldt voor u maar ook voor uw reisgenoten. Dit vanwege de samenwerking die HumanCapitalCare met de GGD heeft.

Maak een afspraak

Korting via HumanCapitalCare bij GGDReisvaccinaties

Neem de kortingsbon, geprint of digitaal, mee naar uw vaccinatieafspraak.

Veilig op reis

U gaat op reis. Ontdek direct of en zo ja welke vaccinaties u nodig heeft.

Wordt uw vaccinatie vergoed door uw zorgverzekeraar?

Het is altijd fijn als uw vaccinatie vergoed wordt door uw zorgverzekering. Op de website van GGD Reisvaccinaties vindt u een overzicht van vergoedingen van vaccinaties.

Vergoedingenoverzicht op website GGD