Werken als bedrijfsarts bij HumanCapitalCare

“Samen werken aan arbeid, vitaliteit en gezondheid”

Als innovatieve organisatie op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid brengt HumanCapitalCare deze slogan in de praktijk, met en voor werknemers en werkgevers. Het doel is medewerkers gezond, competent en gemotiveerd te houden, tot ver na hun pensioengerechtigde leeftijd. Daarbij spelen wij actief in op de veranderende markt. Met onze ruim 320 medewerkers lopen we voorop in de transitie van arbozorg naar vitaliteitszorg. We zijn ervan overtuigd dat daar de toekomst ligt, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze eigen organisatie.

 

Een bedrijfsarts bij HumanCapitalCare

Als (bedrijfs)arts bij HumanCapitalCare werk je voor zowel middelgrote als grote organisaties, waarbij duurzame inzetbaarheid en integraal gezondheidsbeleid nadrukkelijk op de agenda staan. Je bereikt je doel door zowel werknemers als werkgevers op gestructureerde wijze een spiegel voor te houden, adviezen te geven, en doelstellingen en acties af te spreken. Binnen dit proces vervul je een belangrijke rol. Het is niet de duur van het spreekuur, maar de uitkomst die telt. Zorgvuldigheid, integriteit en professionaliteit staat altijd voorop.

Lees meer

 

Wij zoeken bedrijfsartsen in de regio’s

Onderstaand vind je onze actuele vacatures voor bedrijfsartsen. Staat de regio of standplaats van jouw keuze er niet tussen? We komen toch graag met je in contact. Als landelijke organisatie zijn er mogelijkheden genoeg.

 

 

Bekijk hier alle vacatures van HumanCapitalCare.

Wil je eerst een dag meelopen? Dat kan!

 

Maak kennis met potentiële collega’s

 

 Toine Cooijmans LR Maak kennis met Toine Cooijmans, bedrijfsarts.
nathalieLR Dit is Nathalie Poierrié. Na diverse functies in het bedrijfsleven is zij nu bedrijfsarts in opleiding.
Christiaan 4 Dit is Christiaan Mollema, bedrijfsarts in opleiding én ambassadeur van de campagne ‘Bedrijfsarts worden! Het betere werk.’