Training Preventiemedewerker 10 april 2018 regio Zuid

Uw medewerkers duurzaam inzetbaar houden. Hoe pakt u dat aan? Met een preventiemedewerker heeft u zelf interne deskundigheid in huis om preventie van ziekteverzuim en ongevallen beter vorm te geven. Deze (verplichte) preventiemedewerker dient tegenwoordig met de instemming van de OR te worden aangesteld waardoor de positie van de preventiemedewerker is versterkt. Belangrijk dus dat een preventiemedewerker beschikt over de juiste kennis en kunde om deze rol te vervullen. De training Preventiemedewerker bereidt uw preventiemedewerker in 1,5 dag optimaal voor op deze rol. De training vindt plaats op dinsdag 10 april 2018, de terugkomochtend is op dinsdag 29 mei 2018.

 

Doel
Met deze training geeft HumanCapitalCare de preventiemedewerker een degelijke basis op het gebied van preventietaken. Op deze manier kan deze deskundige medewerker effectief bijdragen aan een structurele aanpak van arbeidsomstandigheden, ter voorkoming van arbeidsgerelateerd ziekteverzuim en ongevallen en het verhogen van duurzame inzetbaarheid.


Doelgroep

  • Bestaande en aankomende preventiemedewerkers
  • Iedereen die affiniteit heeft met zaken gerelateerd aan arbeidsomstandigheden, zoals HR-medewerkers, facilitair medewerkers en beleidsmedewerkers.

Specifieke voorkennis is niet vereist.


Het programma

De interactieve training wordt in groepsverband gegeven en duurt 1,5 dag. De training bestaat uit 1 dagtraining, een huiswerkopdracht en een terugkom dagdeel. De training wordt gegeven door een ervaren adviseur op het gebied van veiligheid en gezondheid. Na afloop ontvangt de deelnemer een certificaat.


Kosten

€ 440,- excl. BTW per persoon. Inclusief de kosten van trainingsmateriaal, het lesboek ‘Preventiemedewerker, een praktische handleiding’ en de lunch tijdens de eerste trainingsdag.


Meer weten over de training?

Download hier het leaflet: Training Preventiemedewerker

Interesse in de training?

Meld je dan hier aan voor de training op dinsdag 10 april 2018 van 09.00 tot 16.30 uur en de terugkomochtend op dinsdag 29 mei 2018 van 09.00 tot 12.30 uur.

M/V
Naam
E-mailadres
M/V
Naam
E-mailadres
M/V
Naam
E-mailadres
M/V
Naam
E-mailadres

Voorwaarden training
Voor deze training geldt een minimum aantal deelnemers van zes personen en een maximum van twaalf personen. Op de dienstverlening van HumanCapitalCare zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Bent u geïnteresseerd, maar kunt u deze data helaas niet neem dan contact op met ons.

De algemene voorwaarden van HumanCapitalCare die van toepassing zijn, vindt u hier.