Training Preventiemedewerker

Met de vernieuwde Arbeidsomstandighedenwet die per 1 juli 2017 ingaat, wordt de rol van de preventiemedewerker groter. Hij krijgt meer verantwoordelijkheden en een prominentere rol in de organisatie. Belangrijk dus dat een preventiemedewerker beschikt over de juiste kennis en kunde om deze rol te vervullen. De training Preventiemedewerker bereidt uw preventiemedewerker in 1,5 dag optimaal voor op deze rol.


Doel

De training is erop gericht om op een effectieve en efficiënte wijze te komen tot verbetering van de arbeidsomstandigheden in uw eigen organisatie. Bestaande en nieuwe preventiemedewerkers worden getraind in de actuele arbeidsomstandighedenwet en leren hoe dit in de praktijk te brengen; ook in de samenwerking met de bedrijfsartsen en arbodienstverleners van HumanCapitalCare. Want juist die samenwerking wordt met de vernieuwde wet een belangrijke taak van de preventiemedewerker.


Doelgroep

  • Bestaande en aankomende preventiemedewerkers
  • Iedereen die affiniteit heeft met zaken gerelateerd aan arbeidsomstandigheden, zoals HR-medewerkers, facilitair medewerkers en beleidsmedewerkers.

Er is geen specifieke voorkennis nodig.


Het programma

De interactieve training wordt in groepsverband gegeven en duurt 1,5 dag. De training bestaat uit 1 dag training, een huiswerkopdracht en een terugkomdagdeel.


Kosten

€ 395,- excl. BTW per persoon.


Meer weten over de training?

Download hier het leaflet: Training Preventiemedewerker


Schrijf uw preventiemedewerker(s) direct inM/V
Naam
E-mailadres
M/V
Naam
E-mailadres
M/V
Naam
E-mailadres
M/V
Naam
E-mailadres

Voorwaarden training
Voor deze training geldt een minimum aantal deelnemers van vier personen en een maximum van tien personen. Op de dienstverlening van HumanCapitalCare zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

De algemene voorwaarden van HumanCapitalCare vindt u hier.