Bedrijfsarts worden

“Samen werken aan arbeid, vitaliteit en gezondheid”

Een bedrijfsarts bij HumanCapitalCare

HumanCapitalCare groeit en zo ook onze behoefte aan ambitieuze bedrijfsartsen die samen met werkgevers werken aan duurzame inzetbaarheid en integraal gezondheidsmanagement.

Als (bedrijfs)arts bij HumanCapitalCare werk je voor zowel middelgrote als grote organisaties, waarbij duurzame inzetbaarheid en integraal gezondheidsbeleid nadrukkelijk op de agenda staan. Je bereikt je doel door zowel werknemers als werkgevers op gestructureerde wijze een spiegel voor te houden, adviezen te geven, en doelstellingen en acties af te spreken. Binnen dit proces vervul je een belangrijke rol. Het is niet de duur van het spreekuur, maar de uitkomst die telt. Zorgvuldigheid, integriteit en professionaliteit staat altijd voorop.

 

Bekijk direct onze vacatures.

 

Meelopen

Heb je interesse in het vak van Bedrijfsarts? Loop dan eens vrijblijvend met één van onze artsen mee om een indruk te krijgen. Als je hieronder je gegevens achter laat, nemen we snel contact met je op.

 

Coschappen

Ben je co-assistent, dan kun je bij HumanCapitalCare coschappen lopen. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Maak alvast kennis met een aantal van onze bedrijfsartsen

Toine Cooijmans LR Maak kennis met Toine Cooijmans, bedrijfsarts.
nathalieLR Dit is Nathalie Poierrié. Na diverse functies in het bedrijfsleven is zij nu bedrijfsarts in opleiding.
Christiaan 4 Dit is Christiaan Mollema, bedrijfsarts in opleiding én ambassadeur van de campagne ‘Bedrijfsarts worden! Het betere werk.’