Week van de Werkstress van start

De Week van de Werkstress is vandaag van start gegaan, waarbij het thema ‘Blijf in balans’ centraal staat.

 

Blijf in balans

Wanneer bij een medewerker de spanning op verschillende gebieden oploopt, dan is het van cruciaal belang dat er ook positieve energiebronnen beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld door het bieden van extra ondersteuning en contactmomenten bij het thuiswerken. Deze energiebronnen zorgen ervoor dat de medewerker beter met de ervaren werkdruk en dus met werkstress omgaat. Alles draait om balans. Tussen werk en privé, uit- en aanstaan, energiegevers en energievreters.

Hoe u en uw medewerkers opnieuw de balans kunnen vinden en behouden, zeker met de komst van het coronavirus, leest u op onze speciale werkstress pagina. Met extra ondersteuning staan wij graag voor u klaar.

 

Extra ondersteuning

Gezamenlijk zetten we ons in voor een gezonder en vitaler werkend Nederland, met minder werkstress en meer werkplezier. Op de werkstress webpagina geven we advies over leidinggeven op afstand én in crisistijd en hoe u beter kunt worden in stress. Ook laten we u zien hoe u ervoor zorgt dat uw medewerkers veerkrachtig blijven, zodat ze goed kunnen omgaan met stress en tegenslag.

 

Meer informatie

Heeft u na het bekijken van de werkstress webpagina nog vragen of wilt u graag meer weten? Neem dan contact met ons op. 

 

terug naar overzicht