Vooraankondiging: De Week van de Werkstress

In de week van 16 tot en met 20 november is het de Week van de Werkstress. Een jaarlijks terugkerende themaweek. Stress kreeg de afgelopen maanden een nieuwe lading met de komst van het coronavirus. In korte tijd veranderde het virus veel aan de manier waarop we werken en leven. U en uw werknemers worden op verschillende manieren geraakt door de gevolgen van het coronavirus. Niet voor niets is ‘Blijf in balans’ het thema van deze Week van de Werkstress. Want één van de grootste uitdagingen is het vinden en behouden van balans. Op onze themapagina ‘werkstress’ gaan we hier dieper op in door het delen van inzichten, tips en adviezen.

 

Stress: alles draait om balans

Om de balans in werk en privé te bewaren is het van belang dat uw medewerkers weten wat ze waard zijn, en wat ze kunnen. Weten wat volgende stappen in een loopbaan zijn kan voorkomen dat een medewerker uit balans raakt en stress krijgt. Samen met Focus, net als ons onderdeel van HumanTotalCare, zijn we dit jaar sponsor van het thema ‘Focus’. Op deze speciale themapagina van Focus staan de activiteiten tijdens de Week van de Werkstress voor u en uw medewerkers op een rij. Daar zijn de loopbaantelefoon en het kosteloos ontwikkeladvies een onderdeel van.

Lees alles over het thema Focus en de andere vier thema’s in de Week van de Werkstress op de website van OVAL.

 

Meer informatie

Gezamenlijk zetten we ons in voor een gezonder en vitaler werkend Nederland, met minder werkstress en meer werkplezier. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. 

terug naar overzicht