Subsidie op vitaliteitprogramma levensmiddelenindustrie

HumanCapitalCare ontwikkelde een vitaliteitprogramma speciaal voor de Levensmiddelenindustrie. Met inzet van dit programma krijgen werkgevers grip en invloed op de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. En dat is weer van belang voor de duurzame inzetbaarheid. Inzet van vitaliteitprogramma wordt voor bijna de helft gesubsideerd door de branchevereniging FNLI.

 

Medewerkers duurzaam inzetbaar maken en houden, is een van de grootste uitdagingen van werkgevers op dit moment. Zo ook voor werkgevers in de Levensmiddelenindustrie. Gezond en vitaal zijn, is een van de belangrijkste voorwaarden om duurzaam inzetbaar te zijn. Daarom ontwikkelde HumanCapitalCare het vitaliteitprogramma. Met inzet van dit programma gaan medewerkers gericht aan de slag met hun gezondheid. Met als resultaat dat de vitaliteit en dus de inzetbaarheid verbetert.

 

Subsidie

De branchevereniging Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie onderschrijft het belang van duurzaam inzetbare medewerkers in de branche. Vandaar dat zij samen met Stichting Opleiding- en Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) een sectorplan heeft opgesteld met als doel de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de branche te verhogen.

 

Eén van de middelen in dit plan is het vitaliteitprogramma. Daarom subsidieert de branchevereniging circa 50% van de kosten van de inzet van een vitaliteitprogramma.

 

Meer weten?

Meer weten over het vitaliteitprogramma? Lees hier verder.

 

terug naar overzicht