Stress is soms nodig; goed opladen een absolute noodzaak!

Hoewel werkstress nog altijd de grootse oorzaak van het psychisch verzuim in Nederland vormt, hóeft stress helemaal niet alleen maar slecht te zijn. Je hebt soms stress nodig om een topprestatie te kunnen leveren. Maar als bij een medewerker de spanning op verschillende gebieden oploopt, dan is het van cruciaal belang dat er ook positieve energiebronnen beschikbaar zijn. Lees meer via onze stress & preventie themapagina.

Eerste Nederlands Kampioen Stress op Stresstival 7 november

Omdat we het belangrijk vinden dat het thema stress aandacht krijgt, zijn we hoofdsponsor van het Stresstival op 7 november 2019 van stressdeskundige Suzan Kuijsten. Nieuw dit jaar is de finale van het eerste NK Stress tijdens het festival dat “iedereen een beetje meer gek op stress” wil maken.

Laat u inspireren tijdens OVAL-event op 13 november

Traditioneel is er ook de ‘Week van de Werkstress’. Dit jaar van 11 t/m 15 november. HumanCapitalCare heeft zich hieraan vanuit HumanTotalCare – waar ook ArboNed, Focus en Mensely onderdeel van uitmaken –  als hoofdsponsor verbonden en omarmen het thema ‘Kom in beweging’. Gezamenlijk zetten we ons in voor een gezonder en vitaler werkend Nederland, met minder werkstress en meer werkplezier.

Aanmelden voor OVAL-event is nog mogelijk!

Midden in de Week van de Werkstress organiseren we in samenwerking met OVAL centraal in het land het event ‘Kom in beweging’. Met bruisende dialogen, bijdragen van staatssecretaris Tamara van Ark, cabaretier Dolf Jansen, neuropsycholoog Margriet Sitskoorn en een reeks andere experts. Wilt u ook geïnspireerd worden? Meld u dan nu gratis aan voor dit op woensdag 13 november in Utrecht:

Programma & aanmelden

terug naar overzicht