Samenwerking voor kwalitatieve ExecutiveScan

HumanTotalCare – de holding waaronder HumanCapitalCare valt – heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met MyDailyLifestyle, specialisten in leefstijl, gezondheid en vitaliteit. Samen met TopSupport, Focus Nederland en MyDailyLifestyle biedt HumanCapitalCare de ExecutiveScan aan.

 

ExecutiveScan
Vitale en gezonde topbestuurders leveren betere prestaties en zijn rolmodellen voor een gezonde bedrijfscultuur. De ExecutiveScan is een nieuwe vorm van dienstverlening voor bestuurders, directieleden en management van bedrijven. De ExecutiveScan van HumanCapitalCare biedt hen in één dag inzicht in hun fysieke en mentale conditie. Zij worden zich bewust van hun lichamelijke gezondheid en hun eigen krachten en drijfveren. Ook ontstaat er inzicht in energie- en stressbronnen en de invloed van de eigen leefstijl. Dit verhoogt de duurzame inzetbaarheid, zorgt voor rolmodellen op sleutelposities en geeft inzicht in mogelijke patronen in de bedrijfscultuur.

De ExecutiveScan bestaat uit een uitgebreid medisch onderzoek, een mentaal onderzoek en een leefstijlonderzoek en kan eventueel opgevolgd worden door aanvullende medische onderzoeken (TopSupport), coaching (Focus Nederland) of leefstijlprogramma’s (MyDailyLifestyle).

 

MyDailyLifestyle
MyDailyLifestyle is dé specialist op het gebied van leefstijlmanagement. Met hun uitgebreide kennis, online begeleidings- en volgsystemen, datagedreven manier van werken en bekendheid in de grootzakelijke markt, zijn zij de perfecte partner. Zij zijn in staat klanten te motiveren, begeleiden en opvolging te geven aan verbetering van de vitaliteit en leefstijl van mensen.

 

Samenwerkingspartners
De ExecutiveScan is door HumanCapitalCare ontwikkeld in samenwerking met zusterbedrijf Focus Nederland en partners TopSupport en MyDailyLifestyle en is onderdeel van de dienstverlening van HumanTotalCare waarin vitaliteit en gezondheid van werkend Nederland centraal staat.
Op deze manier zorgt HumanCapitalCare als innovatieve dienstverlener samen met klanten voor competente, gemotiveerde en gezonde medewerkers.

 

Meer info?
Neem voor meer informatie contact op met Tjerk Nieberg, senior adviseur arbeid en organisatie en productmanager van de ExecutiveScan via t.nieberg@humancapitalcare.nl of 020-3057010.

terug naar overzicht