Overname Bedrijfsartsen5/5Kwadraat verstevigt positie HumanCapitalCare in Zuidwest Nederland

HumanCapitalCare Company B.V. – onderdeel van HumanTotalCare – heeft per 1 januari jongstleden de combinatie Bedrijfsartsen5/5Kwadraat overgenomen. Deze overname verstevigt de positie van HumanCapitalCare in Zuidwest Nederland.

Bedrijfsartsen5/5Kwadraat zocht naar een partner om hun organisatie te versterken en te professionaliseren, met name op het gebied van ICT, kwaliteit en innovatie van zowel diensten als technologie. Guido Govaert, directeur Bedrijfsartsen5/5Kwadraat: “HumanCapitalCare is een innovatieve dienstverlener en adviesorganisatie op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Zij organiseert net als wij de dienstverlening dicht bij de klant. Alle verantwoordelijkheid ligt in de regio, daar wordt het werk verricht. Daarnaast is het de ontwikkelkracht op technologisch/IT-vlak, de investeringsruimte en de kennis, die wij kunnen bundelen om ook voor de toekomst de vertrouwde dienstverlener te blijven, die wij nu ook voor onze opdrachtgevers in Zuidwest Nederland zijn.”

 

Algemeen directeur van HumanTotalCare Wim Huijbregts: “De combinatie Bedrijfsartsen5/5Kwadraat is een kwalitatief sterk bedrijf met een vergelijkbare klantbenadering en een zeer sterke marktpositie in Zeeland. We verstevigen hiermee onze positie in Zuidwest Nederland.”

 

In 2015 nam HumanCapitalCare ArboNed – marktleider in het MKB – over. Naast HumanCapitalCare en ArboNed maken ook Mensely en IT&Care onderdeel uit van HumanTotalCare. En nu dus ook Bedrijfsartsen5/5Kwadraat.

 

De overname van Bedrijfsartsen5/5Kwadraat is onder voorbehoud van toestemming van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). De organisaties – en daarmee ook de merknamen – blijven voorlopig naast elkaar bestaan. De overname als zodanig heeft geen consequenties voor de werkgelegenheid. HumanCapitalCare Company B.V. neemt 100% van de aandelen over, de hoogte van het overnamebedrag wordt niet bekendgemaakt.

terug naar overzicht