Inspirerend event over vitaal werken

Toekomstbestendige organisaties zijn vitale organisaties. Daarom vindt op 14 september aanstaande in Maarssen het event Vitaliteit& plaats, om inspiratie op te doen voor gezonde mensen in een gezonde organisatie. Via HumanCapitalCare kunt u met korting hierheen.

 

Een vitale organisatie is meer dan vitale medewerkers. Er moet een wisselwerking zijn tussen enerzijds de medewerkers en anderzijds de organisatie, de cultuur en de strategie. De pyschosociale werkomgeving en onderlinge samenwerking spelen daarin een grote rol.

Maar hoe wordt u een vitale, veerkrachtige organisatie? Een organisatie waarin teams energiek samenwerken en iedere medewerker duurzaam, effectief en met plezier het beste uit zichzelf haalt. Gezond in bedrijf, het kennis-/opleidingsinstituut, organiseert hiervoor het event Vitaliteit&.

 

Informatie en praktijkcases

Vitaliteit& is een bruisend event boordevol informatie, inspiratie en praktijkcases. En met aandacht voor de vijf meest cruciale onderwerpen van de komende tijd:

Vitaliteit&

  • Werkgeluk
  • Breinvriendelijk werken
  • Senioren
  • Leiderschap
  • Analytics

Deze onderwerpen komen allemaal aan bod via diverse sprekers. Het volledige programma en de sprekers vindt u op Vitaliteit&.

 

Korting

Het event Vitaliteit& is interessant voor professionals uit de vakgebieden HR, OR én Arbo, want vitaliteit is een gezamenlijke doel. Via HumanCapitalCare krijgt u korting op deze dag. In plaats van 495 euro betaalt u 295 euro. Aanmelden kan via Vitaliteit&, vul vervolgens in het veld ‘Opmerkingen’ in: HumanCapitalCare.

 

Verkiezing

Gezond in bedrijf organiseert dit event nu voor de 6e keer en net als voorgaande keren vindt ook de Verkiezing van de Vitality Manager van het Jaar tijdens het event plaats. Dit is een professional die zich onderscheidt met een vitaliserende aanpak binnen zijn of haar organisatie. Tijdens het congres bepaalt een vakbekwame jury samen met de toehoorders  – mensen uit het vakgebied – wie van de uiteindelijk drie genomineerden de winnaar wordt. Misschien bent u wel de gedroomde Vitality Manager? Kijk dan hier voor meer informatie over de aanmeldingseisen en de procedure. Aanmelden kan nog tot 11 augustus a.s.

terug naar overzicht