HumanCapitalCare werkt samen met GGD Reisvaccinaties

HumanCapitalCare werkt samen met GGD Reisvaccinaties. De samenwerking houdt concreet in dat de GGD op locaties van HumanCapitalCare reizigersspreekuren houdt, dat klanten van HumanCapitalCare korting krijgen op het consult en reisartikelen en dat werknemers die zijn aangesloten bij HumanCapitalCare een speciale vaccinatiepagina krijgen in hun online, persoonlijke gezondheidsdossier my-care.

Goed voorbereid op reis en weer gezond thuis
Ervoor zorgen dat mensen goed voorbereid op reis gaan en weer gezond thuis komen, dat is wat HumanCapitalCare samen met de GGD wil realiseren. “Als organisatie ondersteunen wij medewerkers bij het duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Dat houdt onder andere in dat ze gezond zijn. De gelegenheid bieden om door middel van vaccinaties goed voorbereid op reis te gaan, gezond weer terug te keren én gezond weer aan het werk gaan, is zodoende een uitstekende aanvulling op onze dienstverlening,” vertelt Wim Huijbregts, Algemeen Directeur van HumanCapitalCare.

Het gezamenlijk streven wordt concreet door allereerst locaties van HumanCapitalCare te gebruiken als reizigersspreekuren. “Maar onze klanten kunnen ook bij de GGD Reisvaccinaties terecht bij hen in de buurt. Dat maakt het makkelijker om een afspraak te maken in de toch vaak drukke agenda’s van mensen.”

Korting op vaccinaties en reisartikelen
Nog een voordeel voor klanten van HumanCapitalCare is het feit dat zij korting krijgen op het consult voor reisvaccinaties en op reisartikelen van de GGD. Dat geldt niet alleen voor henzelf maar ook voor hun reisgenoten. Dubbel voordeel dus.

Nieuwe pagina in my-care: Mijn vaccinaties
Vanaf heden heeft my-care een nieuwe pagina: Mijn vaccinaties. Hier vindt een werknemers alles wat men wil en moet weten over vaccinaties. Of het nu gaat om beroeps-, griep- of reisvaccinaties. En op termijn wordt hier ook nog het persoonlijke vaccinatiepaspoort aan toegevoegd. Kortom: één plaats voor alle informatie over vaccinaties. Wel zo makkelijk.

Meer weten?
Wilt u meer weten over deze samenwerking? Neem gerust contact met ons op.

terug naar overzicht