HumanCapitalCare partner in OVAL-event

‘En we werken nog lang en gelukkig’, is het thema van het event dat brancheorganisatie OVAL op 1 november aanstaande organiseert. HumanCapitalCare is partner van dit evenement.

Medewerkers vitaal en gezond houden, is de doelstelling van HumanCapitalCare. Wat betekent dat voor uw bedrijf? Als innovatieve dienstverlener kijkt HumanCapitalCare samen met organisaties naar de beste mogelijkheden om mensen duurzaam inzetbaar te houden. Met het event wordt een beroep gedaan op de verbeelding van mensen.


Inspiratie
Inspiratie tijdens het event komt van sprekers als Bert van Dam (oud-CEO Planet Internet) en Maarten van der Weijden (oud-Olympisch kampioen open water zwemmen). Zij gaan in op de kracht van positivisme en de maakbaarheid van succes. Daarnaast zijn er diverse breakoutsessies te volgen met aansprekende voorbeelden van spelend gelukkig worden.


Meer informatie
Meer informatie of aanmelden voor het event kan via www.oval.nl/evenement.


Brancheorganisatie
OVAL bundelt de krachten van dienstverleners op het terrein van werk, loopbaan en vitaliteit. Samen leveren we een bijdrage aan duurzame inzetbaarheid, kwaliteit van werk en leven en daarmee van productiviteit van mensen.
Meer weten? Neem contact op met HumanCapitalCare.

terug naar overzicht