HumanCapitalCare partner hackaton Euro Hockey League

De Euro Hockey League (EHL) is het hockey-equivalent van de Champions League. Tijdens het toernooi dat van 14 tot en met 17 april aanstaande plaatsvindt in Eindhoven, strijden de 32 beste heren hockeyteams uit Europa om de titel. Daarnaast is er de EHL Hackathon, waarbij wordt gewerkt aan oplossingen voor vraagstukken op het gebied van sport, arbeid & vitaliteit. HumanCapitalCare is hier – samen met ArboNed – partner van.

 

Partner EHL Hackathon
Tijdens de EHL Hackathon gaan studenten van TU/e (Industrial Design), Universiteit van Utrecht (Health/Sports) en Fontys Sporthogeschool in samenwerking met ons, gedurende 4 dagen proberen vraagstukken op het gebied van sport, arbeid & vitaliteit op te lossen. Hierbij gaan we dag en nacht door en maken we gebruik van moderne technieken en big data. De innovatieve oplossingen vanuit deze hackathon zijn voor ons de opmaat naar een langdurige en intensieve samenwerking met deze kennisinstellingen.

 

HumanCapitalCare en ArboNed werken aan een gezonder en vitaler werkend Nederland. Samen met werkgevers geven we invulling aan integraal gezondheidsmanagement. En we werken aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers, we ondersteunen hen gedurende hun gehele werkzame leven. We geven inzicht, advies en oplossingen. En we zijn gefocust op onderzoek om zo vernieuwend te blijven in onze aanpak. Daarom stimuleren wij initiatieven zoals deze hackathon. Voor een gezonder en vitaler werkend Nederland.

terug naar overzicht