HumanCapitalCare op Arbo Innovatie Congres

Vernieuwen, doorbreken en anders denken! Het is een must voor HR managers, Arbo professionals, verzuimspecialisten en OR-leden. Laat u inspireren tijdens het Arbo Innovatie Congres op dinsdag 15 september a.s. Een van de sprekers is Esther Wegter-Hilbers, senior arbeid en organisatieadviseur bij HumanCapitalCare. Zij spreekt over de mogelijkheden van digitale oplossingen op het gebied van e-health, preventie en zorgtrajecten.

 

De bedrijfsgezondheidszorg staat aan de vooravond van grote veranderingen. Kosten voor arbeidsongeschiktheid worden door de overheid meer dan ooit bij organisaties neergelegd. Werkgevers zijn daardoor veeleisend en willen waar voor hun geld. Daar is vernieuwing voor nodig, nieuwe wegen en vernieuwende werk- en denkwijzen. Digitale ontwikkelingen zorgen voor nieuwe manieren van omgaan met medewerkers, re-integratie en preventie.

 

Het Arbo Innovatie Congres brengt op dinsdag 15 september a.s. al deze nieuwe ontwikkelingen op uw vakgebied naar u toe. Een uitgebreid palet aan innovativiteit met een koppeling naar de praktijk. Zo spreekt Esther Wegter-Hilbers – senior arbeid en organisatieadviseur bij HumanCapitalCare – op het congres over de mogelijkheden van digitale oplossingen op het gebied van e-health, preventie en zorgtrajecten. Maar er is meer.

 

Laat u inspireren door het programma en profiteer van de innovatieve kracht van de topsprekers. Schrijf u in, neem uw collega’s mee en maak gebruik van de speciale groepskorting.

 

Wij zien u graag om samen kennis te delen over duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid in de praktijk.

terug naar overzicht