HumanCapitalCare, DB Schenker en OVAL ontvangen Staatssecretaris van Ark van SZW

Afgelopen maandag ontvingen wij – samen met onze klant DB Schenker en OVAL – Staatssecretaris Van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), Heidi Boussen, Directeur Gezond en Veilig Werken SZW en Gert-Jan Buitendijk, Directeur-generaal Werk SZW op de locatie van DB Schenker op Schiphol.

Doel van dit werkbezoek was om hen op een praktische manier kennis te laten maken met de praktijk van arbeid en gezondheid. Aan bod kwamen de thema’s preventie, arbo- en verzuimbeleid en inzetbaarheid van werkenden. We bespraken wat dit betekent voor een werkgever, hoe werkgever en werknemers samen vorm kunnen geven aan beleid hierop en wat uitdagingen en praktische oplossingen zijn. Ook bespraken we hoe om te gaan met het tekort aan bedrijfsartsen en innovatieve oplossingen zoals HumanCapitalCare dat ziet. Tijdens de rondleiding bij DB Schenker was er ook ruimte om nader met elkaar in gesprek te gaan.

We kijken terug op een geslaagd werkbezoek en zijn er trots op dat we dit samen met onze klant DB Schenker en OVAL hebben georganiseerd.

Een kleine sfeerimpressie:

terug naar overzicht