Hoe staat het met uw fysieke gezondheid?

Verzekeringsmaatschappij a.s.r. werkt samen met ArboNed en HumanCapitalCare (beide onderdeel van HumanTotalCare) aan gezonde en vitale medewerkers. Vanuit het bewegingsprogramma met de naam a.s.r. Vitality kunnen mensen zich aanmelden voor de a.s.r. Vitality Gezondheid Check die deskundig wordt uitgevoerd door de professionals van ArboNed en HumanCapitalCare. Zo ontdekt u snel en gemakkelijk hoe het staat met uw fysieke gezondheid.

Wat is a.s.r. Vitality?
a.s.r. Vitality is een bewegingsprogramma dat deelnemers beloont als zij meer en vaker bewegen. Niet 1 keer, maar wekelijks, maandelijks én jaarlijks. Met a.s.r. Vitality wordt het leuker en makkelijker om meer én vaker te bewegen. En daar hebben deelnemers, werknemers en werkgevers baat bij. Fitte medewerkers zijn immers productiever, enthousiaster en minder vaak ziek.

Zo krijgt u uw medewerkers in beweging
Het concept van a.s.r. Vitality is een succes in meer dan 20 landen. Deelnemers aan a.s.r. Vitality krijgen toegang tot de Vitality-app. Via de app werken deelnemers in 3 stappen aan hun gezondheid en kan men Vitality Punten verdienen voor een beloning. Naast de app voor werknemers, worden ook werkgevers op weg geholpen met tips en een praktische toolkit.

Interesse?
a.s.r. Vitality kunt u afsluiten als u een inkomensverzekering of ziektekosten verzekering bij Ditzo of De Amersfoortse heeft afgesloten. a.s.r. Vitality kost u € 3,50 per deelnemer. Als werkgever betaalt u dit bedrag voor alle werknemer. Bent u als werkgever aangesloten op het a.s.r. Vitality programma, en bewegen uw medewerkers voldoende? Dan krijgt u jaarlijks een cashback (oplopend tot 8%) op de premie van uw collectieve inkomensverzekering. Bekijk hier hoe het werkt. Interesse? Ga dan naar uw assurantie tussenpersoon of vul het interesseformulier in.

Uitgebreid Preventief medisch onderzoek (PMO)
De korte a.s.r. Vitality Gezondheid Check helpt uw medewerkers in beweging te brengen en geeft inzicht in de fysieke gezondheid, maar is geen volledige vervanger van het meer uitgebreide en wettelijk verplichte Preventief medisch onderzoek (PMO). Met het PMO van HumanCapitalCare krijgen uw werknemers via een online vragenlijst en relevante aanvullende fysieke onderzoeken een compleet beeld over hun psychische en fysieke gezondheid.

Klik hier voor meer informatie over het PMO.

 

 

 

terug naar overzicht