Gratis webinar 'Het coronavirus en werk'

-het webinar heeft plaatsgevonden, via onderstaande link kunt u het terugkijken-

Door de uitbraak van het coronavirus leven we in een roerige, ingewikkelde tijd. Het raakt ons allemaal. Op woensdag 1 april om 16.00 uur organiseren we daarom een live webinar ‘Het coronavirus en werk’. Tijdens dit webinar gaan we in op de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus voor u als organisatie.

We behandelen praktische vragen zoals:

  • Wat betekent de corona uitbraak voor het werk; welke (preventieve) maatregelen kan ik treffen?
  • Hoe ga ik om met ziekmelden in relatie tot het coronavirus? Wanneer wel en wanneer niet?
  • Welke regels gelden voor werknemers die preventief thuiswerken, in quarantaine verblijven of voor wie momenteel geen werk is?
  • Hoe geef ik leiding en ondersteuning op afstand, en zorg ik dat medewerkers goed en veilig kunnen thuiswerken?
  • Wat zijn de mogelijkheden en beperkingen rond een re-integratietraject in deze tijd.

De experts

Onze experts van dit webinar zijn Jurriaan Penders, medisch directeur HumanTotalCare en Anita de Kleer, regiodirecteur HumanCapitalCare. In het live webinar kunt u via chat direct vragen stellen aan Jurriaan en Anita. Het webinar start om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Ongeveer 30 minuten na afloop zijn Jurriaan, Anita en een panel van experts beschikbaar om uw vragen via de live chat te beantwoorden.

KLIK HIER het webinar terug te kijken

De ondersteunende presentatie bij het webinar vindt u hier terug. 

Het webinar voorzien van Engelse ondertiteling volgt vrijdag 3 april.

Meer informatie over het coronavirus en werk

Klik hier voor meer informatie over ons werkgeversadvies, tips en een overzicht van veel gestelde vragen. Wellicht staat uw vraag (en het antwoord erop) al in de bestaande informatie.

Webinar terugkijken

Een webinar is een live, online uitzending waar u vanaf elke gewenste plek via pc, laptop of tablet aan kunt deelnemen. U kunt het webinar ook op een ander moment terugkijken, maar dan kunt u geen vragen meer stellen. Deelnemen is gratis en eenvoudig te regelen door u nu aan te melden.

 

terug naar overzicht