Gratis gebruik van de Loopbaantelefoon

Exclusief aanbod voor klanten

HumanCapitalCare, ArboNed en Mensely maken samen met IT&Care en Focus Nederland onderdeel uit van HumanTotalCare. Samen maken we werkend Nederland vitaler en gezonder. Maar duurzame inzetbaarheid is meer dan uitsluitend vitaliteit en gezondheid; het is ook loopbaanontwikkeling, mobiliteit, betrokkenheid en motivatie.

Onze zustermaatschappij Focus, met 30 jaar ervaring in de Nederlandse markt, biedt innovatieve programma’s, aangeboden vanuit een online loopbaanplatform, voor premobiliteit, duurzame inzetbaarheid en mobiliteit. Zo worden medewerkers gestimuleerd en geïnspireerd zich te ontwikkelen en in beweging te komen. Deze programma’s bieden een waardevolle aanvulling op de integrale dienstverlening van HumanCapitalCare.

Tijdens de Week van de Loopbaan: exclusief aanbod voor onze klanten

Op 16 september 2019 start de Week van de Loopbaan. En daarom biedt Focus in die week onze klanten de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de ‘loopbaantelefoon’. Via de loopbaantelefoon krijgt u als hr-manager of leidinggevende handvatten om gerichter loopbaanadvies te kunnen geven aan uw medewerkers.

Met welke vragen kunt u bellen naar de loopbaantelefoon?

Dit kunnen vragen zijn als:

  • Speerpunt voor onze organisatie is dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Hoe kan ik mijn medewerker stimuleren na te denken over zijn loopbaanpad?
  • Mijn medewerker wil zicht krijgen op een volgende stap in zijn loopbaan. Welke aanpak adviseer ik hem?
  • Mijn medewerker is ouder en wil een betere invulling geven aan zijn werk voor de laatste werkzame jaren. Hoe begeleid ik hem hierin?
  • Als hr-manager of leidinggevende zie ik dat de functie niet meer passend is voor mijn medewerker. Welke mogelijkheden heb ik dan zoal?
  • Onze organisatie gaat herstructureren. Hoe pak ik het mobiliteitsvraagstuk aan?

Bereikbaarheid loopbaantelefoon

Van maandag 16 t/m vrijdag 20 september is de loopbaantelefoon bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer 088-007 1428. Deze gratis advieslijn is exclusief beschikbaar voor klanten van HumanCapitalCare.

Benieuwd naar wat Focus Nederland (nog meer) voor u kan betekenen?

Wellicht maakt het bellen naar de Loopbaantelefoon u nieuwsgierig naar wat HumanCapitalCare samen met Focus Nederland voor u kan betekenen? We maken graag een afspraak om langs te komen. Neem contact op met uw vaste contactpersoon of mail/bel direct met Focus Nederland via :info@focusnederland.nl of 088-007 1400.

terug naar overzicht