Gek op stress

We spreken meestal alleen negatief over stress. Onterecht. Stress geeft ons energie en maakt dat we iedere dag weer kunnen presteren. Het is niet de stress die ons in problemen brengt, maar het gebrek aan voldoende oplaadmomenten. Tijd dus voor een positievere kijk op stress. Daarom sponsort HumanCapitalCare het eerste STRESSTIVAL.

Er is niets mis met stress, zolang het maar van korte duur is. We kunnen niet onbeperkt energie leveren, daar moeten ook oplaadpunten tegenover staan. Focus op wat energie geeft en wat energie kost en onderzoek hoe de balans is.

STRESSTIVAL

Op 4 december vindt in Utrecht het STRESSTIVAL plaats. Olympisch kampioen Mark Tuitert vertelt er over de superkrachten van stress én ontspanning. En professor Erik Scherder laat zien hoe je werkplezier realiseert en stress mobiliseert.
Suzan Kuijsten & Caroline Hamming, de grondleggers van STRESSexperts, trappen het STRESSTIVAL af. Met veel energie, persoonlijke inzichten en humor geven zij een andere kijk op stress. Kortom, een exclusief festival vol positieve verhalen. Niet verwonderlijk dat we dit event sponsoren, want als adviseur arbeid, vitaliteit en gezondheid weten we als geen ander welke impact stress op mensen en organisaties kan hebben.

Week vóór de stress

Het Stresstival maakt deel uit van de Week vóór de stress (van 3 t/m 7 december). Een week lang tips, lezingen, workshops en boekpresentaties over de superkrachten van stress en herstel met aansprekende voorbeelden en onverwachtse oplossingen. Meer lezen? Kijk op www.gekopstress.nl.

terug naar overzicht