Dag van de privacy: hoe veilig zijn uw gegevens?

Donderdag 28 januari is het de Europese dag van de privacy. Een mooi moment om eens stil te staan bij de vraag hoe veilig uw gegevens eigenlijk zijn. Is uw draadloos internet beveiligd? Logt u in op openbare wifi? Laat u uw wachtwoorden onthouden? Beveiliging van data is voor veel mensen nog geen vanzelfsprekendheid. Maar wel voor HumanCapitalCare.

 

Volgens de Autoriteit Persoonsgegevens (voorheen College Bescherming Persoonsgegevens) weet 70 procent van de Europeanen onvoldoende van privacyregels. Daarom is 28 januari al jaren de Europese dag van de privacy; om zo mensen bewust te maken van het gebruik van hun persoonsgegevens door overheden, bedrijven en andere organisaties.

 

Al uw gegevens bij ons tot op het hoogste niveau beveiligd

HumanCapitalCare is gewend om te werken met medische en persoonsgegevens. We weten als geen ander wat vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid betekent. We werken dagelijks aan het verbeteren van de beveiliging en worden daar als dienstverlener op het gebied van arbeid, gezondheid en vitaliteit ook streng op gecontroleerd. Met goed resultaat: HumanCapitalCare voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van procesbeheersing (WCA en ISO 9001). Ook zijn we, als enige arbeids- en gezondheidsdienstverlener in Nederland, ISO 27001-gecertificeerd en beschikken we over de NEN-7510-certificering. Daarmee voldoen wij aan de maximale eisen op het gebied van procesbeheersing en bescherming van medische en persoonsgegevens.

 

Wilt u meer weten?

Dat de privacy en bescherming van medische en persoonsgegevens bij HumanCapitalCare geborgd is, mag duidelijk zijn. Wilt u meer weten? Raadpleeg dan ons privacyreglement, lees onze brochure ‘Uw persoonsgegevens en medische gegevens optimaal beschermd‘ of neem contact met ons op.

 

terug naar overzicht