Coronavirus: aangepaste dienstverlening HumanCapitalCare

In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus in te dammen, voert HumanCapitalCare de dienstverlening beperkt fysiek uit. Uiteraard volgen wij hierbij de richtlijnen vanuit de overheid en actualiseren wij onze maatregelen regelmatig op basis van de nieuwe inzichten en richtlijnen. Lees hier wat dat voor u en uw werknemers betekent.

Spreekuren van onze professionals
We voeren spreekuren bij voorkeur nog steeds telefonisch of via videobellen uit, tenzij de situatie anders vereist. Afhankelijk van de situatie bespreekt onze professional of een fysieke (vervolg)afspraak onder de geldende voorwaarden wenselijk/mogelijk is.

Keuringen en onderzoeken
De (gezondheids-)onderzoeken zoals Preventief medische onderzoeken (PMO), keuringen, werkplekonderzoeken, Risico-inventarisaties & evaluaties (RI&E) en Arbeidsdeskundige onderzoeken plannen wij in overleg met u als werkgever en uw werknemers in. Daarbij worden niet-fysieke handelingen bij voorkeur omgezet naar online/telefonisch contact.

Trainingen
Voor trainingen geldt dat we daar waar mogelijk vasthouden aan online en/of telefonische bijeenkomsten. Reeds geplande fysieke trainingen op locatie van de klant en op locatie van HumanCapitalCare worden geannuleerd. Betreffende klanten ontvangen hierover bericht.

Verantwoord op afspraak
Komt u naar een van onze vestigingen? Download de flyer met onze veiligheidsvoorschriften of bekijk onderstaande video vóór uw bezoek. Aan alle bezoekers vragen wij zich te registreren bij binnenkomst, een mondkapje te dragen bij verplaatsing door het gebouw en te verklaren dat ze klachtenvrij zijn. Op onze locaties zijn hiervoor formulieren aanwezig.

Meer informatie?
Hebt u vragen, neem dan contact op met uw vaste contactpersoon van HumanCapitalCare. Meer informatie over het coronavirus en werk vindt u op onze speciale informatiepagina.

terug naar overzicht