Marathon Eindhoven

Is je werkgever klant van HumanCapitalCare en spreekt een sportieve ontmoeting je aan?
Schrijf je dan – met je sportieve collega’s – zo snel mogelijk in voor deelname aan een halve of hele marathon bij Marathon Eindhoven via onderstaand inschrijfformulier.

 

Gegevens deelnemer


De loopkleding bestaat uit een mouwloos hemd en een korte broek. Voor dames is dit altijd een tight (strak).

Als je eerder via HumanCapitalCare hebt deelgenomen aan Marathon Eindhoven en/of Enschede Marathon dan ben je reeds in het bezit van kleding. Heb je eerder aan een Marathon via HumanCapitalCare deelgenomen?

 

Belangrijke informatie

In verband met de groeiende belangstelling kan iedere deelnemer één keer per jaar deelnemen aan een marathon via HumanCapitalCare. Gekozen kan worden uit de Marathon Eindhoven in oktober of de Enschede Marathon in april.

Indien je dit jaar al hebt deelgenomen aan Enschede Marathon via HumanCapitalCare dan is deelname aan Marathon Eindhoven in oktober van dit jaar dus niet mogelijk.

Voor Marathon Eindhoven kunnen zich maximaal 200 deelnemers  inschrijven, waarna de inschrijving wordt gesloten. De inschrijving sluit uiterlijk op maandag 10 september aanstaande.

Regelmatig krijgt HumanCapitalCare de vraag of het mogelijk is om een loopmaatje via HumanCapitalCare in te schrijven. In verband met onze beperkte capaciteit is dat helaas niet mogelijk. Loopmaatjes zijn van harte welkom in ons HumanCapitalCare-café, maar moeten zelf zorgen voor de inschrijving etc.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Judith Franse, marathon@humancapitalcare.nl of 06–30527035 of kijk voor meer informatie op www.marathoneindhoven.nl.