Marathon Eindhoven

Deelname Marathon Eindhoven

Graag nodigt HumanCapitalCare de medewerkers van haar klanten uit om zondag 8 oktober a.s. tijdens Marathon Eindhoven een sportieve prestatie neer te zetten.
Er kan deelgenomen worden aan de halve marathon (DLL Business Run) of de hele marathon.

Spreekt deze sportieve ontmoeting u aan? Schrijf zo snel mogelijk in voor deelname aan Marathon Eindhoven via onderstaand inschrijfformulier.

Voor Marathon Eindhoven kunnen zich maximaal 200 deelnemers inschrijven, waarna de inschrijving wordt gesloten. De inschrijving sluit uiterlijk op maandag 4 september aanstaande. Er is geen reservelijst.

In verband met de groeiende belangstelling kan er één keer per jaar deelgenomen worden aan een marathon via HumanCapitalCare.

Gegevens deelnemerHet telefoonnummer dat wij kunnen bellen in geval van nood (uitval om medische redenen)De loopkleding bestaat uit een mouwloos hemd en een korte broek. Voor dames is dit altijd een tight (strak).

Als je eerder via HumanCapitalCare hebt deelgenomen aan Marathon Eindhoven en/of Enschede Marathon dan ben je reeds in het bezit van kleding. Heb je eerder aan een Marathon via HumanCapitalCare deelgenomen?