Hét klantevent over Vitaal Leiderschap in maart 2020

Vitaal leiderschap is bepalend voor het succes van uw organisatie.

Van de medewerkers in Nederland geeft 70% aan de juiste ondersteuning op het werk wel eens te missen. Leidinggevenden hebben hierin, met hun visie, aansturing en ondersteuning van medewerkers, een sleutelrol. Hoe begeleidt uw organisatie leidinggevenden om dit goed en effectief te doen?

Hoe signaleer je stress bij medewerkers en ga je hierover het gesprek aan? Hoe ga je om met levensgebeurtenissen en geef je hierbij steun?
En hoe geef je medewerkers de ruimte zich te ontwikkelen? Bekijk hier de animatie over de sleutelrol van een leidinggevende.

Het zijn voorbeelden van factoren die bepalen hoe gezond, competent en gemotiveerd een medewerker is. Kortom: de manier van leidinggeven is bepalend voor de vitaliteit van medewerkers en daarmee het succes van uw organisatie.

Programma

 

Samen met corporate antropoloog drs. Jitske Kramer  – expert in diversiteit, inclusie, internationaal samenwerken en organisatiecultuur – delen wij graag onze kennis en ervaringen met u over de impact van Vitaal Leiderschap op organisaties.

 

 

Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 uur 
14.30 uur
14.45 uur
16.00 uur
16.15 uur
17.00 uur

Ontvangst
Ontvangst en opening
Keynote spreker drs. Jitske Kramer
Energizer
Paneldiscussie
Afsluiting en netwerkborrel

Het programma is bij uitstek geschikt om vanuit uw eigen organisatie een leidinggevende collega mee te nemen, zodat deze direct geïnspireerd raakt en praktische handvatten meeneemt naar kantoor. Kies de locatie van uw keuze en schrijf u beiden in!

Zwolle –
3 maart 2020

PEC Zwolle (Lumen)

14.00 – 17.30 uur

Schrijf direct in

Eindhoven –
5 maart 2020

PSV Stadion

14.00 – 17.30 uur

Schrijf direct in

Utrecht –
12 maart 2020

Jaarbeurs

14.00 – 17.30 uur

Schrijf direct in