Vitaal Leiderschap: cruciaal voor organisatiesucces

Als organisatie wil je goed voor je mensen zorgen. Leidinggevenden hebben hierin, met hun visie, aansturing en ondersteuning van medewerkers, een sleutelrol. Maar hoe versterk je leidinggevenden in die sleutelrol? In het realiseren van hun doelen en het motiveren en inspireren van medewerkers en teams. HumanCapitalCare adviseert organisaties op het gebied van werk en gezondheid en begeleidt leidinggevenden bij Vitaal Leiderschap.
Versterk je leiderschap, versterk je medewerkers, versterk je organisatie.

Sleutelrol voor iedere leidinggevende

Uitgesteld: Klantevent ‘Vitaal Leiderschap’ in maart 2020

Vanwege de uitbraak van het coronavirus in Nederland en de onrust die dat geeft, hebben we besloten het klantevent op alle drie de locaties (Utrecht, Eindhoven, Zwolle) niet door te laten gaan. Wij horen van klanten dat ze momenteel druk bezig zijn met het opstellen en uitvoeren van een bedrijfscontinuïteitsplan omtrent het coronavirus. Wij ontvangen daardoor veel afzeggingen, waar we alle begrip voor hebben. Wij hebben daarom helaas besloten om het klantevent niet door te laten gaan en het op een ander gepast moment opnieuw te plannen. Klanten die zich ingeschreven hebben, ontvangen persoonlijk een uitnodiging met de nieuwe datum.

 

 

25% beter

Medewerkers die hun baas een goede leidinggevende vinden presteren tot 25% beter.

50% vitaler

Gerichte feedback van een leidinggevende en meedenken over juiste werk-privé balans kan vitaliteit medewerker met wel 50% verbeteren.

30% topleiders

Bijna 70% zegt weleens ondersteuning te missen van de leidinggevende.

Organisatiesucces

Vitale medewerkers en vitale leiders versterken organisatiesucces. Gelukkige medewerkers zetten hun competenties 61% meer in.

Het leiderschap in uw organisatie versterken?

Het programma Vitaal Leiderschap geeft inzicht in het eigen gedrag van leidinggevenden en het effect hiervan op het team en de medewerkers. En het maakt de verbinding tussen de doelstellingen van de organisatie en de ambities van medewerkers. Zo versterkt de leidinggevende de eigen rol, waarmee ook de medewerkers én de organisatie worden versterkt.

Het programma wordt op maat voor de organisatie samengesteld. Daardoor zijn de opgedane kennis en vaardigheden direct toepasbaar.

Lees meer

Webinar

‘Van werkstress naar mentale veerkracht’

 

Aandacht voor Vitaal Leiderschap

Als adviseur op het gebied van werk en gezondheid heeft HumanCapitalCare alle kennis in huis om u als werkgever te helpen uw leidinggevenden te begeleiden het eigen leiderschap te versterken. HumanCapitalCare heeft hiervoor het programma Vitaal Leiderschap ontwikkeld.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit programma? Neem dan gerust contact op met ons. We helpen u graag.