Vitaal Leiderschap: cruciaal voor organisatiesucces

Als organisatie wil je goed voor je mensen zorgen. Leidinggevenden hebben hierin, met hun visie, aansturing en ondersteuning van medewerkers, een sleutelrol. Maar hoe versterk je leidinggevenden in die sleutelrol? In het realiseren van hun doelen en het motiveren en inspireren van medewerkers en teams. HumanCapitalCare adviseert organisaties op het gebied van werk en gezondheid en begeleidt leidinggevenden bij Vitaal Leiderschap.
Versterk je leiderschap, versterk je medewerkers, versterk je organisatie.

Sleutelrol voor iedere leidinggevende

Klantevent ‘Vitaal Leiderschap’ in maart 2020

In maart 2020 organiseren we in Utrecht, Eindhoven en Zwolle klantevents over Vitaal Leiderschap. Keynote spreker drs. Jitske Kramer – corporate antropoloog en expert in diversiteit, inclusie, internationaal samenwerken en organisatiecultuur – en een paneldiscussie, waarbij u zelf een glimp van het programma gaat ervaren, moedigen aan om in de eigen organisatie het leiderschap verder te versterken.

Bekijk hier het programma en schrijf in

 

25% beter

Medewerkers die hun baas een goede leidinggevende vinden presteren tot 25% beter.

50% vitaler

Gerichte feedback van een leidinggevende en meedenken over juiste werk-privé balans kan vitaliteit medewerker met wel 50% verbeteren.

30% topleiders

Bijna 70% zegt weleens ondersteuning te missen van de leidinggevende.

Organisatiesucces

Vitale medewerkers en vitale leiders versterken organisatiesucces. Gelukkige medewerkers zetten hun competenties 61% meer in.

Het leiderschap in uw organisatie versterken?

Het programma Vitaal Leiderschap geeft inzicht in het eigen gedrag van leidinggevenden en het effect hiervan op het team en de medewerkers. En het maakt de verbinding tussen de doelstellingen van de organisatie en de ambities van medewerkers. Zo versterkt de leidinggevende de eigen rol, waarmee ook de medewerkers én de organisatie worden versterkt.

Het programma wordt op maat voor de organisatie samengesteld. Daardoor zijn de opgedane kennis en vaardigheden direct toepasbaar.

Lees meer

Artikelen & Webinar

Lees in onderstaand artikel meer over Vitaal Leiderschap en bekijk het webinar dat speciaal is opgenomen voor leidinggevenden.

 

Vitale leider: schaap met vijf poten?

 

 

 

Webinar: van werkstress naar mentale veerkracht

Aandacht voor Vitaal Leiderschap

Als adviseur op het gebied van werk en gezondheid heeft HumanCapitalCare alle kennis in huis om u als werkgever te helpen uw leidinggevenden te begeleiden het eigen leiderschap te versterken. HumanCapitalCare heeft hiervoor het programma Vitaal Leiderschap ontwikkeld.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit programma? Neem dan gerust contact op met ons. We helpen u graag.