Innovatieve gezondheidsmanagementsystemen

Ons gezondheidsplatform biedt u helder inzicht in inzetbaarheid en gezondheidsmanagement

Energieke werknemers zijn de voorwaarde voor een gezonde en vitale organisatie. Om te meten hoe het staat met uw werknemers en zo gericht en gestructureerd te werken aan duurzame inzetbaarheid en integraal gezondheidsmanagement, ondersteunt HumanCapitalCare u met een geavanceerd informatiesysteem.

Voor werknemers en werkgevers hebben we een eigen informatiesysteem.

  • my-care: het persoonlijke, online gezondheidsdossier voor werknemers.
  • we-care: het gezondheidsinformatiesysteem voor werkgevers en leidinggevenden.

 

“Waardevolle informatie voor u”

Onze systemen ondersteunen niet alleen het reguliere administratieve proces, onder andere in het kader van de Wet verbetering poortwachter, maar bieden werknemers en werkgevers waardevolle informatie over de vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid van zowel het individu als de organisatie. Juist de koppeling van gegevens maakt een gericht beleid voor gezondheidsmanagement mogelijk.

 

Medische en persoonsgegevens tot het hoogste niveau beschermd

Natuurlijk zijn de gegevens in de systemen tot het hoogste niveau beschermd. Individuele medewerkers krijgen een eigen inlogcode en wachtwoord waardoor alleen zij beschikking hebben over hun informatie. Werkgevers en leidinggevenden krijgen geen medische gegevens te zien. Niet voor niets is HumanCapitalCare als enige arbeids- en gezondheidsdienst in Nederland ISO 27001-gecertificeerd. Ook zijn we gecertificeerd voor de NEN 7510-norm. Wij voldoen aan de maximale eisen op het gebied van procesbeheersing en bescherming van medische en persoonsgegevens. Lees hier meer over ons kwaliteits- en privacybeleid.