HumanTotalCare

HumanCapitalCare is onderdeel van HumanTotalCare. Onder HumanTotalCare vallen naast HumanCapitalCare nog vier andere organisaties. Allen werken – vanuit hun eigen merk, visie en strategie – aan het duurzaam inzetbaar houden van werkend Nederland. Gezamenlijk werken we met ruim 1.500 professionals voor ruim 65.000 werkgevers en ruim 1,5 miljoen werknemers.

De vier andere organisaties die vallen onder HumanTotalCare zijn:

ArboNed maakt werkend MKB in Nederland gezonder en vitaler. Dagelijks staan we klaar voor 61.500 werkgevers en ruim 600.000 werknemers. De professionals en experts van ArboNed verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s, en zorgen voor gezonde, gemotiveerd en competente medewerkers. Lees meer over ArboNed.
Mensely weet als geen ander bedrijven te begeleiden bij en naar eigen regie. De expertise en de ervaring van de professionals en de samenwerking met ruim 140 werkgevers en 450.000 werknemers, maakt Mensely toonaangevend als het gaat om eigen regie. Lees meer over Mensely.
IT&Care ontwikkelt integrale softwareapplicaties die werkgevers, werknemers, bedrijfsartsen en adviseurs ondersteunen met arbeid, vitaliteit en gezondheid. Lees meer over IT&Care.
 

Focus Nederland is een landelijk loopbaanadvies- en coachingsbureau. Focus biedt concrete oplossingen voor duurzame inzetbaarheid en (pre)mobiliteit, voor zowel werknemers als werkgevers. Zo worden werknemers gestimuleerd en geïnspireerd zich te ontwikkelen en krijgen leidinggevenden en HR concrete handvatten om dat proces te stimuleren en te faciliteren. Lees meer over Focus Nederland.

Meer weten over HumanTotalCare?

Bekijk hier de film of bezoek de website.