HumanTotalCare

HumanCapitalCare is onderdeel van HumanTotalCare. Onder HumanTotalCare vallen naast HumanCapitalCare nog drie andere organisaties. Allen werken – vanuit hun eigen merk, visie en strategie – aan het duurzaam inzetbaar houden van werkend Nederland. Gezamenlijk werken we met ruim 1.400 professionals voor ruim 65.000 werkgevers en ruim 1,5 miljoen werknemers.

De drie andere organisaties die vallen onder HumanTotalCare zijn:

De professionals en experts van ArboNed verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s, bevorderen de gezondheid en motivatie van mensen. ArboNed staat dagelijks klaar voor ruim 61.500 werkgevers met ruim 600.000 werknemers. Lees meer over ArboNed.
Mensely weet als geen ander bedrijven te begeleiden bij en naar eigen regie. De expertise en de ervaring van de professionals en de samenwerking met ruim 140 werkgevers en 450.000 werknemers, maakt Mensely toonaangevend als het gaat om eigen regie. Lees meer over Mensely.
IT&Care ontwikkelt integrale softwareapplicaties die werkgevers, werknemers, bedrijfsartsen en adviseurs ondersteunen met arbeid, vitaliteit en gezondheid. Lees meer over IT&Care.

 

Meer weten over HumanTotalCare?

Bekijk hier de film of bezoek de website.