Enschede Marathon 22 april 2018

Is je werkgever klant van HumanCapitalCare en spreekt een sportieve ontmoeting je aan?
Schrijf je dan – met je sportieve collega’s – zo snel mogelijk in voor deelname aan een halve of hele marathon bij de Enschede Marathon via onderstaand inschrijfformulier.

Gegevens deelnemerHet telefoonnummer dat wij kunnen bellen in geval van nood (uitval om medische redenen)De loopkleding bestaat uit een mouwloos hemd en een korte broek. Voor dames is dit altijd een tight (strak).

Als je eerder via HumanCapitalCare hebt deelgenomen aan Marathon Eindhoven en/of Enschede Marathon dan ben je reeds in het bezit van kleding. Heb je eerder aan een Marathon via HumanCapitalCare deelgenomen?

 

Ter informatie
In verband met de groeiende belangstelling kan iedere deelnemer één keer per jaar deelnemen aan een marathon via HumanCapitalCare. Gekozen kan worden uit de Enschede Marathon in april of de Marathon Eindhoven in oktober.

Heb je dit jaar al deelgenomen aan Marathon Eindhoven, dan is deelname aan de Enschede Marathon nu helaas niet mogelijk.

Voor de Enschede Marathon kunnen zich maximaal 100 deelnemers  inschrijven, waarna de inschrijving wordt gesloten. De inschrijving sluit uiterlijk op maandag 19 maart aanstaande.

Regelmatig krijgt HumanCapitalCare de vraag of het mogelijk is om een loopmaatje via HumanCapitalCare in te schrijven. In verband met onze beperkte capaciteit is dat helaas niet mogelijk. Loopmaatjes zijn van harte welkom in ons HumanCapitalCare-café, maar moeten zelf zorgen voor de inschrijving etc.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Judith Franse, via marathon@humancapitalcare.nl of 06–30527035 of kijk voor meer informatie op www.enschedemarathon.nl.