Veerkrachtig, nu & straks  

Vergroot je flexibiliteit, aanpassingsvermogen én stressbestendigheid

 

Wil jij beter om kunnen gaan met stress en tegenslag? Vind je het lastig als situaties of omstandigheden veranderen en heb je er moeite mee je hierop aan te passen? Zou jij steviger in je schoenen willen staan; vertrouwen op jouw eigen waarden? Word veerkrachtiger met de online training ‘Veerkrachtig, nu & straks’.

De kracht van veerkracht is enorm. Veerkracht is het vermogen om te kunnen gaan met en te herstellen van stress en tegenslag. Veerkracht helpt je om (sneller) in balans te komen en de blik op de toekomst te richten. En vanuit een positieve invalshoek situaties te bekijken en ermee om te gaan.

 

Online programma ‘ Veerkrachtig, nu & straks’

Ieder mens beschikt over een bepaalde mate van veerkracht. De een kan dat echter wat meer vanzelfsprekend aanspreken en bij de ander kost dat meer moeite. Gelukkig is veerkracht net als een spier. Je kan het trainen. Dat doe je tijdens de online training ‘Veerkrachtig,  nu & straks’.

Je ontdekt hoe je je eigen veerkracht aanspreekt en inzet, hoe je daardoor beter om kunt gaan met stress en tegenslag én je ziet je effectiviteit toenemen.

 

Wat levert het op?

  • Je leert om vanuit een positieve invalshoek om te gaan met situaties.
  • Je vergroot je flexibiliteit en aanpassingsvermogen waardoor je beter in staat bent om te gaan met (veranderende) omstandigheden of situaties.
  • Je kunt beter omgaan met stress en tegenslag. Herstelt hier sneller van.
  • Je staat stevig in je schoenen en hebt plezier in je werk wat je inzetbaarheid en productiviteit vergroot.
  • Je verkleint de kans op mentale overbelasting.

 

Hoe ziet het online programma eruit?

Het programma bestaat uit drie modules. Iedere module begint met een webcast, gevolgd door opdrachten uit het opdrachtenboek en een online live bijeenkomst met de trainingsgroep om de opdrachten, bevindingen en vragen te bespreken met elkaar en de trainer. Ook is er ruimte voor telefonische één-op-één coachingsgesprekken.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het online programma ‘Veerkrachtig,  nu & straks’? Vraag naar de mogelijkheden bij je werkgever of neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op.