Veerkrachtig de crisis door

Jouw veerkracht is cruciaal

Het coronavirus en de gevolgen ervan zijn enorm ingrijpend.

  • Onze werkelijkheid is compleet veranderd en het is onzeker hoe de toekomst eruit ziet.
  • We moeten afstand houden van elkaar, volledig tegen onze natuur en gewoonten in.
  • De balans tussen werk en privé staat op scherp door veel gecombineerde rollen zoals werk, zorg voor kinderen en mantelzorg. En dat voornamelijk vanuit één omgeving: ons huis.
  • We hebben een beperkte regie over ons leven: wat we doen of wat we niet doen wordt grotendeels bepaald door het virus en de overheid.
  • Er is een zekere angst. Voor het virus, voor hoe het zich ontwikkelt en voor de impact op onze eigen gezondheid.

Omgaan met deze situatie vraagt enorm veel van je. Dit vraagt om veerkracht.

 

Veerkracht is cruciaal

Veerkracht is het vermogen om te kunnen gaan met en te herstellen van stress en tegenslag. Hoe veerkrachtiger je bent hoe makkelijker je je weg vindt in deze situatie en je aanpast naar het moment. Het is hét instrument om deze crisis – samen – door te komen. En veerkracht kun je trainen.

 

Online programma: ‘Veerkrachtig de crisis door’

Met het online programma ‘Veerkrachtig de crisis door’ helpt HumanCapitalCare je om je veerkracht te ontwikkelen. Om nú te gebruiken in deze crisis maar zeker ook voor straks.

 

Hoe ziet het online programma eruit?

Het programma bestaat uit drie modules. Iedere module begint met een webcast waarin de module wordt uitgelegd. Vervolgens ga je zelfstandig aan de slag met de opdrachten die horen bij de module. Want veerkracht trainen doe je door te oefenen. Vervolgens kom je samen de andere deelnemers in een online live bijeenkomst bij elkaar om de opdrachten, bevindingen en vragen te bespreken met elkaar en de trainer. Ook is er ruimte voor telefonische één-op-één coachingsgesprekken.

 

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op.