Hoe gaat het eigenlijk met je?

Stel je jezelf weleens de vraag:

• Hoe gezond en vitaal ben ik eigenlijk?
• Hoe sta ik nu in mijn (werkend) leven?
• Kan ik dingen verbeteren, anders doen?
• Hoe zorg ik ervoor dat ik kan blijven werken, ook als ik ouder word?

Terechte vragen. Een Preventief medisch onderzoek (PMO) geeft het antwoord.

Waarom een PMO?

Hoe gezond en vitaal je bent, is zo belangrijk. Het bepaalt hoe energiek je bent, hoe je omgaat met stress, hoe je balans bewaakt, je productiviteit en misschien nog wel het belangrijkste: je (werk)plezier. Heel belangrijk dus om je gezondheid en vitaliteit te bewaken of verbeteren.

 

Dat kan! Door inzichtelijk te maken wat je beweegt, wat je plezier oplevert en wat niet, hoe je de balans tussen werk en privé bewaakt en letterlijk hoe gezond je bent. Want met dat inzicht kun je aan de slag: je gezondheid en vitaliteit bewaken en verbeteren.

 

Het PMO geeft je dat inzicht.

Een APK van jouw gezondheid en welzijn

Het PMO is een APK voor jezelf. Een periodieke check hoe het met jou gaat. Fysiek en mentaal.

Door middel van een digitale vragenlijst en een gezondheidsonderzoek krijg je inzicht in:

  • Jouw mentale en fysieke gezondheid
  • Je leefstijl
  • Je werkomstandigheden

En het afsluitende adviesgesprek met de vitaliteitscoach geeft concrete handvatten en adviezen om hiermee aan de slag te gaan, door het adviesgesprek met een vitaliteitscoach.

Wat onderzoeken we?

Hoe werkt het?

my-care: je persoonlijke, online vitaliteitsplatform

Bij deelname aan het PMO krijg je ook my-care: jouw persoonlijke en online vitaliteitsplatform.

In my-care vul je de digitale vragenlijst in en worden de resultaten van de vragenlijst (vitaliteits- en gezondheidsindex) én het gezondheidsonderzoek teruggekoppeld.

Ook biedt my-care met ‘Mijn acties’ op alle thema’s die worden getoetst direct de mogelijkheid om ermee aan de slag te gaan.

Privacy en vertrouwelijkheid

Jouw PMO is jouw inzicht. Vertrouwelijkheid en privacy staan voorop. Alleen de bedrijfsarts heeft inzicht in jouw resultaten. Verder alleen jij via my-care. De vitaliteitscoach kan vragen om samen met jou de resultaten in my-care te bekijken.

Je werkgever krijgt ook terugkoppeling van de uitslag van het PMO maar dan op groepsniveau en bij een minimale deelname van 15 personen. Nooit op individueel niveau of naar een individu herleidbaar.

Verder voldoet HumanCapitalCare aan vele eisen en certificeringen die borgen dat wij vertrouwelijk en in overeenkomst met de wet met persoonsgegevens omgaan.

Meer weten? Lees ons privacyreglement.

Meer weten?

Wil je meer weten? Wij vertellen je graag meer. Neem contact met ons op.