Keuringen

Medische keuring

Elke functie stelt zowel mentale als fysieke eisen aan mensen. Voor bepaalde beroepen is een medische keuring verplicht. Heeft u een medische keuring nodig? Uw leidinggevende kan dan contact opnemen met de vaste contactpersoon van HumanCapitalCare.

 

Rijbewijs keuring

De rijbewijskeuring is geschikt voor iedereen die het (normale) rijbewijs wil verlengen of die het rijbewijs C1, C, D1 of D, eventueel met aanhanger (E) wil halen. Een bedrijfsarts of gecertificeerde arbodienst moet de keuring uitvoeren. Voor deze keuring werken we samen met ArboNed. ArboNed is net als HumanCapitalCare onderdeel van HumanTotalCare, en is een gecertificeerde arbodienst.

 

Meer informatie over de rijbewijskeuring, klik hier.

Klik hier voor het direct maken van een afspraak.

 

Taxipas keuring

Als taxichauffeur bent u verplicht in het bezit te zijn van een taxipas (chauffeurspas taxi). Een taxipas is 5 jaar geldig. Om in aanmerking te komen voor een taxipas, dient u onder andere te beschikken over een Geneeskundige Verklaring. Om deze Geneeskundige Verklaring Taxi te krijgen, dient u medisch gekeurd te worden. De taxipaskeuring wordt voor ons uitgevoerd door ArboNed. ArboNed is net als HumanCapitalCare onderdeel van HumanTotalCare.

 

Meer informatie over de taxipaskeuring, klik hier.

Klik hier voor het direct maken van een afspraak.