Veerkrachtig de crisis door

Veerkracht van uw medewerkers is cruciaal

Het coronavirus en de gevolgen ervan zijn enorm ingrijpend.

  • Onze werkelijkheid is compleet veranderd en het is onzeker hoe de toekomst eruit ziet.
  • We moeten afstand houden van elkaar, volledig tegen onze natuur en gewoonten in.
  • De balans tussen werk en privé staat op scherp door veel gecombineerde rollen zoals werk, zorg voor kinderen en mantelzorg. En dat voornamelijk vanuit één omgeving: ons huis.
  • We hebben een beperkte regie over ons leven: wat we doen of wat we niet doen wordt grotendeels bepaald door het virus en de overheid.
  • Er is angst voor het virus, voor hoe het zich ontwikkelt en voor de impact op de eigen gezondheid.

Dit vraagt veel van mensen. Dit vraagt om veerkracht.

 

Veerkracht is cruciaal

Veerkracht is het vermogen om te kunnen gaan met en te herstellen van stress en tegenslag. Hoe veerkrachtiger iemand is hoe makkelijker hij of zij, zijn of haar weg vindt in deze situatie en zich aanpast naar het moment. Het is hét instrument om deze crisis – samen – door te komen. En veerkracht kun je trainen.

 

Voor uw medewerkers: ‘Veerkrachtig de crisis door’

Met het online programma ‘Veerkrachtig de crisis door’ helpt HumanCapitalCare uw medewerkers hun veerkracht te ontwikkelen. Om nú te gebruiken in deze crisis maar zeker ook voor straks.

 

Hoe ziet het online programma eruit?

Het programma bestaat uit drie modules. Iedere module begint met een webcast, gevolgd door opdrachten uit het opdrachtenboek en een online live bijeenkomst met de trainingsgroep om de opdrachten, bevindingen en vragen te bespreken met elkaar en de trainer. Ook is er ruimte voor telefonische één-op-één coachingsgesprekken.

U kunt een hele groep medewerkers aanmelden of medewerkers individueel aanmelden op een van de aangekondigde data. Dan stellen wij de groep samen. De groepsgrootte is minimaal vijf en maximaal acht personen.

Het programma is gebaseerd op het Strong Minds Work programma van HumanCapitalCare. Een intensief incompany programma om o.a. aan de veerkracht van uw medewerkers te werken.

 

Kosten

De kosten zijn 299,00 euro per persoon. Dit is inclusief:

 

  • Drie webcasts
  • Het opdrachtenboek
  • Drie live sessies van 1-1,5 uur
  • 60 minuten individuele begeleiding

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het online programma ‘Veerkrachtig door de crisis’ voor uw medewerkers? Neem gerust contact op met Rosanne Oudshoorn (r.oudshoorn@humancapitalcare.nl) of uw vaste contactpersoon of adviseur. Wij informeren u graag.