Topgezondheidskeuring

Uitgebreide gezondheidskeuring in één dag

Speciaal voor directieleden en management in het bedrijfsleven maar ook voor zzp’ers hebben we een Topgezondheidskeuring ontwikkeld. Een hoogwaardige en persoonlijke gezondheidskeuring – gecomprimeerd op één dag – waarbij we specifieke aandacht besteden aan typische risico’s als gevolg van hoge werkdruk, stress, veel verantwoordelijkheden en een bepaalde levensstijl. Een juiste balans tussen werk en privé speelt daarbij een hoofdrol.

 

Hoe gezond bent u?

Via de Topgezondheidskeuring krijgt u snel en gedegen inzicht in uw fysieke en mentale gezondheid. Het betreft een uitgebreide range aan onderzoeken: van uw algemene gezondheid, uw biometrie en de workability index, tot hart- en vaatonderzoek en een diabetesrisicoprofiel. Maar ook een echografie van het hart en indien nodig zelfs een MRI van het brein of een CT-scan van de thorax horen tot het onderzoek. Daarmee sporen we  eventuele gezondheidsrisico’s preventief voor u op.

 

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de keuringsdag wordt u begeleid door een persoonlijke gezondheidscoach en resultaten van het onderzoek worden uitgebreid met u besproken door een van onze artsen. Bovendien komen de uitslagen in uw persoonlijk gezondheidsdossier my-care te staan dat u via internet kunt inzien. Zo krijgt u op basis van inzichtelijke en controleerbare resultaten een professioneel en persoonlijk advies eventueel gekoppeld aan coaching of op uw persoon afgestemde acties.

 

Contact

De Topgezondheidskeuring is ontwikkeld door HumanCapitalCare en medisch sportgezondheidscentrum TopSupport. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via (040) 2066 900 (HumanCapitalCare) of (040) 2864144 (TopSupport).

 

Download de brochure Topgezondheidskeuring voor meer informatie.