(Medische) keuringen

Medische keuring

Elke functie stelt zowel mentale als fysieke eisen aan mensen. Het is belangrijk om regelmatig te onderzoeken of uw werknemers in staat zijn te voldoen aan de (zware) eisen die het werk hen stelt, zodat ze zichzelf én anderen niet in gevaar brengen. Voor bepaalde beroepen zijn medische keuringen zelfs verplicht. Voor meer informatie over medische keuringen kunt u contact opnemen met uw contactpersoon.

 

Rijbewijs keuring

De rijbewijskeuring is geschikt voor iedereen die het (normale) rijbewijs wil verlengen of die het rijbewijs C1, C, D1 of D, eventueel met aanhanger (E) wil halen. Een bedrijfsarts of gecertificeerde arbodienst moet de keuring uitvoeren. Voor deze keuring werken we samen met ArboNed. ArboNed is net als HumanCapitalCare onderdeel van HumanTotalCare, en is een gecertificeerde arbodienst.

 

Meer informatie over de rijbewijskeuring, klik hier.

Klik hier voor het direct maken van een afspraak.

 

Taxipas keuring

Een taxichauffeur is verplicht in het bezit te zijn van een taxipas (chauffeurspas taxi). Een taxipas is 5 jaar geldig. Om in aanmerking te komen voor een taxipas, dient de taxichauffeur onder andere te beschikken over een Geneeskundige Verklaring. Om deze Geneeskundige Verklaring Taxi te krijgen, is een medische keuring nodig. De taxipaskeuring wordt voor ons uitgevoerd door ArboNed. ArboNed is net als HumanCapitalCare onderdeel van HumanTotalCare.

 

Meer informatie over de taxipaskeuring, klik hier.

Klik hier voor het direct maken van een afspraak.

 

Incompany keuring

Laat u liever een keuring op uw locatie uitvoeren? Dat kan. Neem hiervoor contact op met uw vaste contactpersoon bij HumanCapitalCare. Wij stellen een offerte op maat op en organiseren de keuring geheel naar uw wens.