Een training waar u echt iets aan hebt

“Hoe duurzaam inzetbaar zijn uw medewerkers? Hoe kunt u hen helpen om gezond en vitaal de pensioengerechtigde leeftijd te bereiken? En wat kunnen zij zelf doen?”

HumanCapitalCare biedt uw managers en HR-professionals tal van trainingen, coachingstrajecten of voorlichting om hun kennis te versterken of up-to-date te houden.
Met concrete handvaten om de gezondheidsgraad van uw organisatie te verbeteren.
Ook uw medewerkers trainen we om ze zelf actief te laten bijdragen aan hun eigen vitaliteit.

 

Informatie

Hebt u behoefte aan een effectieve standaardtraining of voelt u meer voor een maatwerktraject? In-company of bij ons op kantoor? Of wellicht specifiek voor uw branche. We bieden het allemaal en helpen u graag. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal veel gegeven trainingen. Wilt u meer informatie, mail dan naar trainingen@humancapitalcare.nl.

 

Integraal gezondheidsmanagement
Voor leidinggevenden en HR-professionals.

 

Duurzame inzetbaarheid
Voor medewerkers.

 

Preventie

Trainingen waarmee u als organisatie preventief kunt werken aan het borgen van een gezonde en veilige werkomgeving.

 

Branche-specifieke trainingen

Omdat iedere branche eigen specifieke kenmerken heeft, maken we onze trainingen op maat. Zo hebben we afgelopen jaar onder meer trainingen in de volgende branches gegeven:

  • Transport & logistiek: voorlichting en trainingen voor HR, leidinggevenden en (preventie)medewerkers op het gebied van fysieke belasting, verzuimbegeleiding, wet- & regelgeving.
  • Onderwijs: training Arbomeester aan leidinggevenden, voorlichting aan directeuren over het eigenregie- en gedragsmodel, voorlichting en trainingen over stress, werkdruk, werkplezier, balans werk-privé, gezond werken met de computer en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast zijn werkplekinstructies gegeven.
  • Zakelijke dienstverlening: training en voorlichting over verzuim en stress voor de leidinggevenden en over beeldschermwerk, ergonomie en werkdruk voor (preventie)medewerkers.
  • Zorg: trainingen aan leidinggevenden over de aanpak van frequent verzuim, het gedragsmodel en het versterken van de eigen regie.
  • Podiumkunsten: voorlichting over wet- en regelgeving en instructies over fysieke belasting, verzuim en stress.
  • Overheid: werkplekinstructies en voorlichting over beeldschermwerk.
  • Retail: trainingen over fysieke belasting, ergonomie en frequent verzuim.
  • Industrie en productie: trainingen voor medewerkers over fysieke belasting, geluidsbelasting, ongewenste omgangsvormen en werkhouding. Leidinggevenden kregen instructies over de aanpak van verzuim en het eigen-regiemodel.

 

Voor u op maat gemaakt
Ook voor uw organisatie kunnen wij een op maat gemaakte voorlichting of training samenstellen en uitvoeren. Vanzelfsprekend sluit deze aan op uw inhoudelijke vraag en houden we rekening met uw wensen qua tijd en locatie. Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden of wilt u graag vrijblijvend met ons overleggen, dan kunt u hier direct contact opnemen met onze adviseurs.