Werkplekonderzoek

Wat is de beste werkhouding en -plek?

Hoe richt je een werkplek zo ergonomisch mogelijk in zodat uw werknemer zo min mogelijk risico loopt op klachten? Met welke hulpmiddelen kunt u het werk verlichten? Wat is de beste werkhouding?

 

We zoeken oplossingen voor u

HumanCapitalCare helpt u graag bij voorkomen of verminderen van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dat kan door goede voorlichting te geven en te kijken naar de inrichting van werkplekken en de organisatie van het werk. Of dat nu in een productieomgeving, op een kantoor, buiten of in heftruck is. Ook gereedschap en hulpmiddelen kunnen goede verlichting bieden. Net als een juiste werkhouding.

 

U krijgt een helder werkplekadvies

Tijdens een individueel werkplekonderzoek inventariseren we de werkplek uitgebreid in combinatie met de werkzaamheden van uw werknemer. We geven een helder werkplekadvies op basis van de meest recente ergonomische richtlijnen en normen. Uiteraard in relatie tot de houding, de werkwijze en de klachten van uw werknemer.

Gezond werken met de computer

HumanCapitalCare heeft een handige folder ontwikkeld over gezond werken met de computer, speciaal voor kantoormedewerkers. Download hem hier.

Bekijk ook de animaties over het instellen van een ergonomisch goede werkplek en over hoe je tijdens het werk meer in beweging kunt komen, om de nadelige gevolgen van langdurig zitten tegen te gaan.

 

Interesse?

Wilt u een werkplekonderzoek uit laten voeren of met ons in gesprek over het creëren van een gezonde werkplek voor uw medewerkers? Neem dan contact op met het projectbureau van het regiokantoor bij u in de buurt.