Preventie van ziekteverzuim
in de zakelijke dienstverlening

Ben en blijf je inzetbaar in de zakelijke markt?

Werk je in de zakelijke markt? Wat betekent dat voor je? Is er sprake van een hoge werkdruk? Heb je daar last van of weet je de balans tussen werk en privé goed te bewaken? Zit je veel achter een beeldscherm? Werk je in een kantoortuin, op wisselende plekken of veel thuis? Zo ja, zijn de werkplekken goed ingericht? En beweeg je voldoende als je een hele dag op kantoor zit? Want zitten is het nieuwe roken.

“Welke acties onderneem je zelf?”

Gezond en vitaal blijven heeft met veel factoren te maken. Natuurlijk met arbeidsrisico’s op het werk, maar ook met de acties die je zelf onderneemt, want duurzaam inzetbaar blijven is een zaak van werkgever én werknemer.

 

We leveren een meetbare bijdrage aan je gezondheid

HumanCapitalCare helpt je graag. Bijvoorbeeld met enkele gesprekken met een personal coach als het werk je te veel wordt. Bovendien bieden we je met een preventief medisch onderzoek inzicht in je gezondheid, vitaliteit, werkvermogen en leefstijl. En maken we duidelijk waar je energie van krijgt en wat stress oplevert. Vervolgens kunnen we je gerichte en laagdrempelige acties aanbieden om zelf preventief te werken aan je duurzame inzetbaarheid. Daarbij ondersteunen we je met een online persoonlijk gezondheidsdossier.

Meer weten? Neem dan contact op met ons.