Gezondheidsmanagement in de zakelijke dienstverlening

Hoe geeft u duurzame inzetbaarheid vorm?

In de zakelijke markt werken relatief veel hoog opgeleiden en vindt het werk veelal in een kantooromgeving plaats. En vergeleken met veel andere branches, gaat het met de zakelijke markt goed en is er sprake van een stijgende werkgelegenheid. Wat betekent dat voor uw medewerkers? Zitten ze veel achter een beeldscherm? Is dat van invloed op hun gezondheid? Zijn ze opgewassen tegen een eventuele werkdruk? Zijn ze competent en vitaal? Nu, maar ook in de toekomst?

 

We ondersteunen u én uw werknemers

Iedere branche heeft haar eigen karakteristieken. HumanCapitalCare weet dat en speelt daar moeiteloos op in. Met een OrganisatieScan maken we inzichtelijk waar uw organisatie behoefte aan heeft, wat er goed gaat en waar risico’s zitten. En met een preventief medisch onderzoek laten we uw medewerkers zien waar zij staan, want in duurzame inzetbaarheid hebben zij ook een eigen verantwoordelijkheid.

 

“Zitten is het nieuwe roken”

 

HumanCapitalCare geeft inzicht, adviseert en ondersteunt. Met gerichte dienstverlening leveren we een meetbare bijdrage aan de gezondheid van uw organisatie. Bijvoorbeeld door bewegen te stimuleren, want zitten is het nieuwe roken. Ook richten we met een ergonoom werkplekken in waar veel beeldschermwerk plaatsvindt en leren we medewerkers omgaan met werkdruk. We hebben talloze diensten op het gebied van preventie en interventie, maar ook bij verzuim zorgen we voor een goede re-integratie. En we adviseren op het gebied van zorg en financiering.

 

Werken aan integraal gezondheidsmanagement

Op deze manier werken we samen met u en uw werknemers aan duurzame inzetbaarheid en zorgen we dat het integraal onderdeel wordt van uw bedrijfsbeleid.

 

Bent u nieuwsgierig en wilt u meer weten? Neem contact op met ons want we informeren u graag.