Uw verzuimproces in goede banen met e-care

e-care is het volledig online verzuiminformatiesysteem van HumanCapitalCare dat een goede verzuim- en hersteldregistratie biedt en bovendien ook managementinformatie genereert. Op bedrijfs-, afdelings- en personeelsniveau krijgt u relevante, kwantificeerbare managementinformatie met betrekking tot verzuimnormen, -gegevens, -statistieken en -analyses, en procesanalyses. Met deze rapportages kunt u uw verzuimproces in goede banen leiden. Daardoor kunt u in e-care doelgerichte acties uitvoeren en ontstaat er binnen uw organisatie een bewustwordingsproces met als gevolg actieve betrokkenheid bij het verzuim van leidinggevenden en werknemers. Daarnaast biedt e-care de mogelijkheid tot integrale dossiervorming: uw aantekeningen, gecombineerd met de terugkoppelingen van HumanCapitalCare, overzichtelijk in één dossier.

 

we-care voor integraal gezondheidsmanagement

Binnenkort lanceren we ook we-care: een uniek organisatie- en afdelingsgericht inzetbaarheidsdossier voor het management. Het is een platform van HumanCapitalCare voor leidinggevenden om te werken aan integraal gezondheidsmanagement. In een oogopslag ziet u waar uw organisatie staat in preventie, verzuim en gezondheid.

“We ondersteunen en adviseren u optimaal”

Naast verzuiminformatie bevat we-care resultaten uit onderzoeken die aangeven waar uw organisatie staat in veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Bovendien zijn wij door onze geavanceerde systemen in staat al deze informatie te koppelen en te analyseren.

 

we-care ondersteunt het management op drie manieren

  • Het biedt inzicht in het werkvermogen, de werkbeleving en de fysieke gezondheid van een groep medewerkers (de HumanCapitalFactor).
  • Het voorziet u van begrijpelijke, controleerbare en inzichtelijke resultaten in het verzuim, de RI&E, een Preventief medisch onderzoek, OrganisatieScan en te nemen acties.
  • Het vergaart data, legt verbanden, voorspelt en adviseert.

Zo is het mogelijk om concrete informatie te genereren – bijvoorbeeld een top 10 van verzuim of van de aard van de beperkingen in uw organisatie – maar ook om u strategisch te adviseren over integraal gezondheidsmanagement.

 

Koppeling met uw eigen personeelssysteem

Als leidinggevende hebt u met een persoonlijk wachtwoord en individuele inlognaam 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot e-care. Omdat het in eigen huis is ontwikkeld en wordt beheerd, kunnen wij zelf eenvoudig een koppeling maken met uw personeelsmanagementsystemen. Uiteraard passen we e-care steeds aan de wettelijke veranderingen aan en maken we het systeem permanent nóg gebruiksvriendelijker, sneller en uitgebreider.